« Film
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
NAJAVE

Veliki božićni filmski kviz 28. prosinca u Studiju Smijeha!

Natjecatelji, okupljeni u ekipe od najmanje dva i najviše četiri člana, svoje će znanje provjeravati u šest različitih kategorija

Veliki filmski kviz u Studiju smijeha
Veliki filmski kviz u Studiju smijeha (FAK)
Više o

Studio smijeha

,

FAK

,

Veliki filmski kviz

U nedjelju, 28. prosinca, u Studiju Smijeha u zagrebačkoj Vlaškoj 92 s početkom u 20 sati održat ćemo 11. po redu Veliki filmski kviz. Nakon kraćeg predaha u voditeljskoj ulozi vratit će se dobro nam znan Goran Vugrinec Goc, a za sve vas koji još niste imali priliku sudjelovati na FAK-ovim kvizovima, ukratko ćemo ponoviti kakvi vas sve izazovi čekaju.

Natjecatelji, okupljeni u ekipe od najmanje dva i najviše četiri člana, svoje će znanje provjeravati u šest različitih kategorija. Opće znanje - filmovi i Opće znanje - serije donose vam standardna pitanja koja pokrivaju praktički sve iz svijeta filma i TV-a, od klasika do novijih hitova, od redatelja i glumaca do trivije i nagrada.

Kategorije Prepoznaj film po pjesmiPrepoznaj film po fotografiji i Prepoznaj film po razgovoru zahtijevat će od vas da malo prokopate po sjećanju u potrazi za traženim filmovima. U Pogodi tko na temelju pet hintova morat ćete što prije otkriti identitet istaknutih osoba iz svijeta filma ili televizije koje smo za vas odabrali.

Najbolje dvije ekipe na kraju regularnog dijela (dakle, nakon Pogodi tko) okušat će sreću u Johnu Wayneu, direktnom dvoboju znanja u kojoj će se nizom brzih pitanja otkriti tko je šampion 11. Velikog filmskog kviza.

Bodove možete skupiti i izvan samoga kviza - preciznije, u njegovu predvorju. U prostoru oko šanka postavit ćemo tri QR koda, svaki kod (nakon što ga učitate smartphoneom) vodi vas do jednog hinta, a sva tri hinta zajedno daju konačno rješenje. Ovo rješenje morate poslati u SMS poruci na broj mobitela 091 1179 329 prije početka posljednje igre regularnog dijela (Pogodi tko). Sva točna rješenja ekipama koje su ih poslale donijet će 5 dodatnih bodova.

Isto tako, s obzirom da je kviz smješten između Božića i Nove godine, pripremili smo bogatu filmsku lutriju u kojoj će posjetitelji i natjecatelji imati priliku osvojiti brojne prigodne nagrade. Cijena ulaznice na kviz je 10 kunapo osobi, cijena jedne srećke (a možete ih kupiti koliko želite odmah pored šanka) je 5 kuna, a sav prihod ide direktno u razvijanje naprednije verzije našega portala FAK.hr, koju ćemo pokrenuti, nadamo se, već za mjesec dana.

Sve zainteresirane molimo da nam se što prije jave na e-mail adresu info@fak.hr s imenom svoje ekipe (u naslov maila stavite "prijava za kviz"), kako bismo vam mogli rezervirati stolove. Odazovite se u što većem broju, pridružite nam se kao i toliko puta dosad i dostojno se pozdravite od kvizaške 2014. godine!

16.12.2014. 08:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh