« Ostali sportovi
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
HR ILI SLO?

Velepec još ne zna je li Fak dobio ispisnicu

Uvijek je dobitak dobiti tako stabilnog natjecatelja u ekipu, sada će nam Jakov donositi bodove, izjavio je trener slovenskih biatlonaca

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Jakov Fak

,

biatlon

,

Uroš Velepec

,

udar

Trener Jakova Faka i slovenske muške reprezentacije u biatlonu Uroš Velepec izjavio je za internetski portal Telekoma Slovenije da još ne zna da li je Fak dobio ispisnicu koja bi mu omogućila da u predstojećoj sezoni nastupa za slovensku reprezentaciju.

>> Fak: Želim da me i dalje trenira Velepec

"Ne znam je li to već sređeno, ja za to nisam prava osoba, to je stvar Faka i vodstva reprezentacije", rekao je Velepec. Dodao je, međutim, kako je uvjeren da će s Fakom slovenska biatlonska reprezentacija mnogo dobiti, osobito u štafeti, te da s njime planiraju zauzeti osmo mjesto u ovogodišnjem Kupu nacija.

>> Jakov Fak napušta hrvatski sport - izdajica ili izdani?

"Uvijek je dobitak dobiti tako stabilnog natjecatelja u ekipu, sada će nam Jakov donositi bodove. Napravio sam kalkulaciju po kojoj bi s njime lani u Svjetskom kupu bili osmi ili deveti", rekao je Velepec, dodajući da će s Fakom već ovog tjedna na Pokljuki napraviti testove kako bi doznao u kakvom je natjecateljskom stanju i formi, zbog toga jer zadnjih pet tjedana nije trenirao, te da će s njim raditi po posebnom programu kako bi se osposobio za natjecanje.

12.08.2010. 17:11:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh