« Glazba
objavljeno prije 9 mjeseci i 23 dana
NAJAVE

Večeras se beer pongeri vraćaju u Kampus Savske 160

Dok će za glazbenu selekciju i loženje plesnog podija biti zadužen DJ Zembo Latifa, vi ćete moći uživati u 'veselim' igrama i pogodnostima u obliku promo cijena i loyalty programa

Nema isprike - svi u Žujin kampus
Nema isprike - svi u Žujin kampus (Vintage Industrial)
Više o

Žujin kampus

,

Vintage Industrial Bar

Studentski program s hrpetinom pogodnosti 'Žujin Kampus' vas poziva na drugo izdanje partya 21. veljače u prostorima Vintage Industriala, a pozvani su svi studenti i oni koji se tako osjećaju.

Dok će za glazbenu selekciju i loženje plesnog podija biti zadužen DJ Zembo Latifa, vi ćete moći uživati u 'veselim' igrama i pogodnostima u obliku promo cijena i loyalty programa u sklopu kojeg ćete moći osvojiti i popuste na kupovinu ulaznica. Da bi cijela priča bila zanimljivija, ulaz se ne naplaćuje.

Sve što trebate jest doći u srijedu 21.2. u Savsku 160 & let the games begin! Za lakše sudjelovanje, Žuja je razvila i aplikaciju koja će vam olakšati i pospješiti sudjelovanje u prvom Žujinom Kampusu u seriji studentskog programa 2018.

*************************************

Za lakše sudjelovanje, Žuja je razvila i aplikaciju koja će vam olakšati i pospješiti sudjelovanje u drugom Žujinom Kampusu u seriji studentskog programa 2018.

Link za Android - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.degordian.mojazuja

Link za iOS - https://itunes.apple.com/hr/app/moja-%C5%BEuja/id1193949003?mt=8

INFO - http://mojazuja.ozujsko.com/ (Žuja cijeni vjernost svojih fanova i zato smo razvili aplikaciju "Moja Žuja" u kojoj svakodnevno možeš osvajati nagrade poput ulaznica za koncerte, utakmice i sportska događanja, popuste i pogodnosti te cool pivsku opremu kojom će se ponositi svaki Žujaner! Kada uživaš u svojoj Žuji u kafiću, skeniraj račun pomoću aplikacije jer na taj način sakupljaš nagradne čepove unutar aplikacije koje možeš mijenjati za nagrade. Čepove sakupljaj i sudjelovanjem u dnevnim izazovima. Žuja će se pobrinuti da uvijek budeš u toku s novim Žujinim okusima, sportskim i glazbenim događanjima te aktualnim novostima.)

21.02.2018. 12:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh