« Knjiga
objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca
POEZIJA

Večer urbane poezije

SubScena potiče svaki umjetnički opravdan, radikalan ili suptilan, postupak stvaranja izvedbe te razvija i promovira eksperimentalne strategije za privlačenje nove publike

Urbana poezija
Urbana poezija (Arhiva)
Više o

poezija

,

Pippilota

,

urbana poezija

SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride neprofitni vas poziva na još jednu Večer urbane poezije, u četvrtak 01.12.2022. u 20.00 sati u Infoshop/knjižnici Pippillota, Pierottijeva 11. Ulaz je besplatan.

SubScena za kazalište, izvedbene umjetnosti i ostale hibride neprofitni je projekt kojeg u partnerstvu provode Autonomni kulturni centar Attack i Cirkorama, a s ciljem afirmiranja i povezivanja avangardnih i eksperimentalnih izvedbenih umjetnika/ca iz Hrvatske, regije i svijeta, neovisno o žanru, stilu i razdoblju kojem pripadaju. SubScena potiče svaki umjetnički opravdan, radikalan ili suptilan, postupak stvaranja izvedbe te razvija i promovira eksperimentalne strategije za privlačenje nove publike i uspostavljanje suvremenog umjetničkog diskursa.

Cjelogodišnji izvedbeni program SubScene počiva na lokalnim, regionalnim i međunarodnim autonomnim, ne-institucionalnim i tržišno neopterećenim produkcijama, koprodukcijama, gostovanjima te rezidencijalnim boravcima umjetnika/ca i umjetničkih skupina.

Program Subscena financijski su omogućili Grad Zagreb - Gradski ured za kulturu, međugradsku i međunarodnu suradnju i civilno društvo, Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Zaklada Kultura nova i Nacionalna Zaklada za razvoj civilnoga društva.

29.11.2022. 17:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh