« Glazba
objavljeno prije 3 godine i 7 mjeseci
NAJAVE

Večer sa Cohenom u srijedu na ljetnoj terasi Boogalooa

Koncept je stekao iznimnu popularnost i izvan Hrvatske pa osim Klovićevih dvora, Kazališta Kerempuh, Rijeke i dva puta Saxa, rasprodani su i koncerti u Sarajevu i Mostaru

Good old times...
Good old times... (Arhiva)
Više o

Leonard Cohen

,

klub Boogaloo

,

ljetna terasa

Koncert koji je krajem kolovoza odgođen zbog lošeg vremena održat će se u srijedu, 9. rujna na ljetnoj terasi Boogalooa. Klub se otvara u 19, početak koncerta je u 20 sati. Večer s Cohenom, svojevrsni je hommage Maje Posavec i Ivana Kapeca ovom nikad prežaljenom kanadskom „umjetniku ljubavi i smrti".

Koncept je stekao iznimnu popularnost i izvan Hrvatske pa osim Klovićevih dvora, Kazališta Kerempuh, Rijeke i dva puta Saxa, rasprodani su i koncerti u Sarajevu i Mostaru. Ovom prigodom na ljetnoj terasi zagrebačkog kluba Boogaloo pridružuje im se prateći bend kojeg je publika prvi put mogli vidjeti na prošlogodišnjem velikom koncertu u Kerempuhu.

Ulaznice se po pretprodajnoj cijeni od 100 kuna mogu kupiti u Dirty Old Shopu (+ online shop) i u Boogaloou tijekom radnog vremena kluba (10-16h). Na dan će ako ih ostane koštati 120 kuna. VAŽNO: koncert je sjedećeg karaktera. Zbog brige o zdravlju svih posjetitelja poštovat će se sve epidemiološke preporuke, a na ulazu na dan koncerta će se beskontaktnim digitalnim toplomjerom mjeriti temperature svakom posjetitelju uz obaveznu dezinfekciju ruku.

Večer s Cohenom više je interpretacija nego uobičajeni koncert, u velikoj mjeri inspirirana albumom „Famous Blue Raincoat" Jennifer Warnes koja je 1987. na svoj specifičan način obradila Cohenove pjesme, a 70-ih i 80-ih mu je bila back vokal na koncertima. Maja i Ivan, ovaj put uz pomoć cijelog benda, interpretirat će i sve druge Leonardove bezvremenske hitove, a posebnu notu daju Majini recitali Cohenovih pjesama na hrvatskom

Event

08.09.2020. 12:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh