« Glazba
objavljeno prije 2 godine i 5 mjeseci
KONCERTI

Večer klasičnih romansi u CZK Novi Zagreb

U trenucima dok smo svakodnevno okruženi vijestima o pandemiji koronavirusa, vodili smo se idejom da večer klasičnih romansi zagrije srce i dušu naših građana

Večer klasičnih romansi
Večer klasičnih romansi (Arhiva)
Više o

CZK Novi Zagreb

,

klasične romanse

Centar za kulturu Novi Zagreb poziva ljubitelje klasične glazbe na besplatan koncert sopranistice Ksenije Kovačić uz klavirsku pratnju Roberta Homena pod nazivom „Večer klasičnih romansi" koji će se održati 25. studenog 2021. u 20 sati u Galeriji Centra za kulturu Novi Zagreb.

Ovi ugledni hrvatski glazbenici predstavljaju bogati program koji će se svidjeti svim generacijama. U trenucima dok smo svakodnevno okruženi vijestima o pandemiji koronavirusa, vodili smo se idejom da večer klasičnih romansi zagrije srce i dušu naših građana.

Toplim, veselim i ponešto nostalgičnim melodijama Brahmsa, Griega, Mozarta, Dvořáka i Puccinija obogatit ćemo ovogodišnji ciklus klasične glazbe u Centru za kulturu Novi Zagreb, a neposredno prije Božića, 23. prosinca završit ćemo ciklus klasike božićnim glazbenim programom i gostovanjem Le Tria.

Ulaz je SLOBODAN, uz obaveznu prijavu na mail: marketing@czk-novi-zagreb.hr zbog ograničenog broja sjedala. Koncert se održava uz obavezno predočenje COVID potvrde

18.11.2021. 10:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh