« Život
objavljeno prije 6 godina
MA DA?

Veća visinska razlika, veća i ljubav

Studije kaže da su u prosjeku visoki muškarci i niske žene sretniji, drugim riječima visoki muškarci imaju sretnije žene

Centimetri su važni, ali neki čudni :)
Centimetri su važni, ali neki čudni :) (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

visina

Visoki muškarci imaju onaj neki opušteni stav, možda zato što gledaju svijet s visine, dok žene obično zamišljamo kao niže... no koliko niske trebaju biti?

Koliko vam je bitna, gospodo visina vaše, sadašnje, buduće partnerice u životu? Da li ta predispozicija uopće igra ulogu u vašem životu? Da li vam je potrebna razlika u visini da bi se pobudio prvo interes, pa određena simpatija i na kraju ljubav? Naravno, koliko je i vama drage dame, bitna njegova visina?

Dok je nekim ljudima to jedan od odlučujućih faktora, drugima to ne igra nikakvu bitnu ulogu. No, studije kaže da su u prosjeku visoki muškarci i niske žene sretniji, drugim riječima visoki muškarci imaju sretnije žene.

Prema jednoj takvoj studiji, koja je anketirala oko 8 000 osoba, brakovi u kojima su visoki muškarac i niska žena su bolji, sretniji, potpuniji i ukupno njih dvoje snažniji kao par, a za razliku od ostalih. Žene u tom braku su dakako sretnije. No, imajmo na umu da je to ipak samo još jedna studija, a ne pravilo.

Više pročitajte na portalu Gentleman.hr

19.05.2018. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh