« Žene
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
HE HE

Važne istine o muškarcima koje žene trebaju znati

Žene misle da mogu pročitati muškarce u trenu, no ipak postoji nekoliko stvari koje mogu i previdjeti, pa evo podsjetnika

Muškarci obožavaju gledati tuđe žene
Muškarci obožavaju gledati tuđe žene (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

navike

,

muške navike

Žene su uvjerene da o muškarcima znaju baš sve, no je li to baš tako? Evo par zanimljivih detalja koje možda ipak ne znate:

Jutarnja erekcija neme veze sa ženama - jutarnja erekcija je samo posljedica snova.
Naime, tijekom REM ciklusa neurološka aktivnost i oslobađanje hormona testosterona stvaraju erekciju. U prosjeku, muškarci iskuse tri do pet erekcija tijekom normalnog sna.

Muškarci vole skupe i brze automobile - OK, to vjerojatno znate, to su njihovi snovi jednaki ženskim o cipelama, torbama i haljinama vrhunskih dizajnera

Muškarci vole biti sami - muškarci nisu uvijek za druženja, ispijanja kave u kafiću, a ponajmanje za šetnje i kupovinu po shopping centrima. Pripadnici jačeg spola vole imati trenutke samo za sebe, toplinu svog doma, uživati uz dobar film ili knjigu ili ne radeći apsolutno ništa, i žene su im tada višak.

Muškarci vole komplimente - baš svaki muškarac želi da njegova partnerica ima visoko mišljenje o njemu i da se divi njegovoj snazi, inteligenciji i naročito seksualnoj sposobnosti.

Muškarci vole gledati druge žene - pa makar one bile i tuđe, jednostavno, nisu slijepi i ispratit će pogledom lijepu ženu bez obzira jeste li vi kraj njega ili ne. To nema veze s vama.

05.10.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh