« Glazba
objavljeno prije 6 godina i 5 mjeseci
SVIRKE

Uz Geržinu i Miju, život nije siv...

Ova glazbena čarolija se nastavlja jer Igor Geržina i njegove posebne gošće nastupaju svaki četvrtak od 20 sati na Europskom trgu

Još jedna sjajna Saxmas Fairytale
Još jedna sjajna Saxmas Fairytale (Sanjin Kaštelan)
Više o

Igor Geržina

,

Advent na Europskom trgu

,

Saxmas Fairytale

,

Mia Dimšić

,

Božićna saksofonska bajka

Sinoć je posjetiteljima Adventa na Europskom trgu Igor Geržina priuštio još jednu večer za pamćenje, ispunjenu pozitivnim emocijama, veseljem i odličnom glazbom. Posebna gošća bila je Mia Dimšić, jedna od najvećih zvijezda mlađe generacije  koja se odlično uklopila u Božićnu saksofonsku bajku.

Mia i Igor su, uz poznate Mijine hitove „Život nije siv" i „Bezimeni", oduševili mnogobrojnu publiku izvedbama božićnih pjesama. Veliki aplauz dobili su kada su, samo uz saksofon i ukulele, izveli pjesmu „Radujte se narodi", na kojoj je Igor gost, a nalazi se na Mijinom novom albumu božićnih pjesama.

I ovom prilikom uz Geržinu je bio vrhunski glazbeni sastav koji ga je pratio, Elvis Penava na gitari, Dubravko Vorih na basu, Jurica Leikauff na klavijaturama i Mario Klarić na bubnjevima.

Ova glazbena čarolija se nastavlja jer Igor Geržina i njegove posebne gošće nastupaju svaki četvrtak od 20 sati na Europskom trgu. Već sljedećeg četvrtka, 21. prosinca Igorova je gošća apsolutna jazz i rock diva i 'Žena za sva vremena', Zdenka Kovačiček.

22.12.2017. 16:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh