« Hrvatska
objavljeno prije 15 godina i 9 mjeseci
TUŽAN KRAJ POTRAGE

Utopljenica je ipak nestala Britt Lapthorne

Australka koju dubrovačka policija traži tjednima pronađena je u moru

Vađenje tijela pronađenog u moru u ponedjeljak
Vađenje tijela pronađenog u moru u ponedjeljak (Admir Buljubašić, CROPIX)
Više o

Britt Lapthorne

,

nestala Australka

,

pronađen leš nestale Australke

Iako je njeno tijelo bilo u vrlo visokom stupnju raspadanja, DNK analiza pokazala je da se radi o nesretnoj djevojci čiji nestanak zaokuplja javnost već gotovo mjesec dana. Nakon što je proteklog tjedna pronađen leš u moru, prve su vijesti govorile da se radi o nekom drugom.

No, sitna plavokosa Australka ipak je preminula, na za sada neutvrđen način. Iako tijelu nedostaje mnogo zubiju, oni preostali odgovaraju podacima iz zubnog kartona nestale Australke. Obitelj koja je stigla iz Australije i ponudila izdašnu nagradu za pronalaženje nestale sestre i kćeri je u šoku.

Ocu Daleu je pozlilo i nije bio spreman odgovarati na novinarska pitanja, jedino je uspio komentirati da će tražiti drugu DNK analizu u Australiji, jer ne može vjerovati da se radi o njegovoj kćeri.

Policija je priopćila da iz faze potrage prelazu u kriminalističku istragu o uzrocima smrti Britt Lapthorne. Tijekom slijedećeg tjedna trebao bi biti gotov nalaz obdukcije, koji bi mogao barem djelomično rasvijetliti događaje u noći 17. na 18. rujna. S obzirom na stupanj raspadnutosti tijela nestretne Australke policija će imati težak posao u rasvjetljavanju radi li se o ubojstvu ili nesretnom slučaju (metro-portal).

11.10.2008. 10:34:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh