« Iza ogledala
objavljeno prije 5 godina i 1 mjesec
HMMM...

Uri Geller želi spriječiti Brexit - telepatijom?

Britansku je premijerku pozvao da obustavi proces odmah, odnosno prije nego što on poduzme "drastičan potez"

Do sada je savijao žlice...
Do sada je savijao žlice... (Arhiva)
Više o

Uri Geller

,

telepatija

,

Brexit

Uri Geller, slavni izraelski medij, iluzionist i mađioničar putem društvenih mreža poručio je britanskoj premijerki Theresi May da će telepatijom spriječiti brexit.

- Fizički vrlo snažno osjećam da većina Britanaca ne želi brexit. Jako vas cijenim, ali vam neću dopustiti da odvedete Britaniju u brexit. Koliko god vam se divio, telepatijom ću vas spriječiti da to učinite. I vjerujte mi sposoban sam za to, napisao je 72-godišnji Geller koji živi u Izraelu.

Britansku je premijerku pozvao da obustavi proces odmah, odnosno prije nego što on poduzme "drastičan potez". Dodao je da je, premda trenutačno živi u Izraelu, još uvijek britanski građanin te da je privržen toj zemlji i ljudima koje je zavolio. Podsjetio je kako je uspješno predvidio da će Theresa Maypostati premijerka, kao i da će Donald Trump biti predsjednik SAD-a.

Početkom godine navodno je sebi obećao da će iskoristiti svoje moći i spriječiti da lider laburista Jeremy Corbin, kojega optužuju za antisemitizam i zato jer je dopustio da se rasplamsa mržnja prema židovima u njegovoj stranci, postane premijer.

Podsjetio je da se njegove paranormalne sposobnosti mogu jednostavno provjeriti na web-siteu CIA-e. Naime, ta je agencija 2016. objavila podatke o eksperimentu iz 1973. godine, nakon čega je zaključeno da je upravo on pokazao svoju paranormalnu sposobnost na uvjerljiv i nedvosmislen način.

Geller je trenutačno član žirija emisije "Israel's Got Talent" te radi na otvaranju muzeja u Jaffi o svojem životu. Iluzionist tvrdi da May poznaje više od dvadeset godina te da su njegove moći potvrdili i Mossad i britanska tajna služba MI5. U javnosti je najpoznatiji po savijanju žlica i sličnim vještinama.

26.03.2019. 12:00:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh