« Život
objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec
BIZARNO

Upoznajte Susanne, najdeblju mladenku na svijetu

U namjeri da osvoji titulu najdeblje žene na svijetu, Susanne planira težiti 725 kilograma do svoje četrdesete, zbog čega dnevno konzumira nevjerojatnih 30 tisuća kalorija

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Laurentiu Garofeanu/Barcroft USA)
Više o

vjenčanja

,

mladenka

,

neobični ljudi

,

bizarne vijesti

,

najdeblja žena na svijetu

,

najdeblja mladenka

U pripremi za mnogima možda i najvažniji dan u životu većina mladenki učinit će sve da izgubi što je više moguće kilograma, kako bi na svom vjenčanju zablistala u punom sjaju. Susanne Eman iz Arizone nije jedna od tih žena.

Nakon što je shvatila kako mršavljenje i dijete naprosto nisu za nju, Susanne je odlučila okititi se titulom najdeblje žene na planetu, a u lovu na taj rekord uspjela se i sasvim nenadano zaljubiti u kuhara Parkera Clacka.

Teška impozantnih 362 kilograma, zaljubljena je 32-godišnjakinja odlučila ignorirati sva liječnička upozorenja te je svom budućem mužu dala zadatak da ju uoči vjenčanja maksimalno udeblja svojim delicijama.

U namjeri da osvoji titulu najdeblje žene na svijetu, Susanne planira težiti 725 kilograma do svoje četrdesete, zbog čega dnevno konzumira apsolutno nevjerojatnih 30 tisuća kalorija.

Dizajnirajući haljinu (kad nešto prestaje biti haljina, a počinje biti šator?) za Susanne, Judy Goff poslužila se s 13 metara tkanine.

Bilo kako bilo, Susanne i Parker tvrde kako su zaljubljeni do ušiju, stoga stvarno nije na nama da im kvarimo bračnu sreću. S druge strane, ukoliko imate bilo kakvih komentara na ovu bizarnu priču, pozivamo vas da ih podijelite s nama.

11.05.2012. 12:51:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    mira
    11.05.2012. 13:04
    OVO JE ODVRATNO!!!!! NE RAZUMEM TOG TIPA, ŠTA VIDI LEPO NA TOJ NAKAZI!?
  2. avatar
    orhan
    11.05.2012. 14:59
    Bog ti jadan ovo je da se čovjek na ovakav vagon mesa odmah izriga
  3. avatar
    HBomb
    11.05.2012. 21:30
    u bokte krmače..
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh