« Zdravlje
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
probudite svijest o zdravlju

Svi na besplatne zdravstvene preglede u Uniquin kamion

Ako niste sigurni da vam je zdravlje besprijekorno, krenite na besplatan pregled

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Uniqa)
Više o

probudite svijest o zdravlju

,

Uniqa Vital Truck

U petak 23. listopada započinje trodnevna akcija Uniqa osiguranja Probudite svijest o zdravlju. Zagrepčani će u petak na Trgu bana Josipa Jelačića te u subotu i nedjelju uz malo jezero na Jarunu od 10 do 18h imati priliku besplatno prekontrolirati svoje zdravlje i vitalnost.

Pregledi će se obavljati u Uniqa Vital Trucku, zdravstvenoj varijanti bibliobusa. Radi se o teretnom vozilu opremljenom kao pokretna zdravstvena stanica, koje već pet godina obilazi Austriju nudeći besplatna testiranja istovremeno promovirajući značaj zdravstvene preventive. Ovo je njegov prvi dolazak u Hrvatsku.

Tim liječnika i trenera uz pomoć sofisticiranih kompjuterskih uređaja obavljat će testiranja EKG-a, mjeriti razinu stresa, testirati srce i krvožilni sustav, udio masnoće u tijelu, pokretljivost i mišićni tonus, a tu su još i kompjuterski test koordinacije i ravnoteže, mišićne snage i kompjuterska analiza kralježnice. Nakon analize rezultata svi testirani dobit će savjet stručnjaka o prehrani i zdravom stilu života. Testiranje po osobi traje sat vremena, a preporuka je doći u sportskoj odjeći.

Akciji Uniqe pridružio se Gradski ured za zdravstvo i branitelje, koji će u petak na trgu bana J. Jelačića obilježiti Svjetski dan borbe protiv osteoporoze. U okviru javnozdravstvenih mjerenja zainteresirani građani moće će obaviti test gustoće kostiju i spirometriju te dobiti savjet liječnika.

09.10.2009. 13:57:08
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Zdenko
    11.10.2009. 14:40
    Z A S T O S A M O Z A G R E B split
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh