« Seks
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
FETIŠI

Uniforme stjuardesa Japan Airlinesa najbolje su za seksi igrice

Parovi koji u krevetu vole eksperimentirati igranjem uloga konobarica i stjuardesa, poludjeli su za uniformama iz Japana

(Getty Images)
Više o

fetiš

,

seksi odjeća

,

stjuardese

,

Japan Airlines

Japanska zrakoplovna kompanija je u dubokoj financijskoj krizi, ali bi stjuardese Japan Airlinesa ipak mogle profitirati ove godine. Naime, njihove uniforme dosegle su na crnom tržištu vrtoglave svote jer su navodno odlične za seksi igrice u krevetu.

Tamne uniforme strogih krojeva na prvi pogled djeluju vrlo ozbiljno i nimalo prikladno za fetiše, no ljubitelji igara uloga tvrde da su kao stvorene za vruće sate u spavaćoj sobi.

Komplenta uniforma na internetu se ovih dana nudi po 2200 eura pri čemu već nošena odjeća postiže znatno bolje cijene od posve nove. Cijene pumpaju i brojni pozitivni komentari na forumima gdje uniforme dobivaju odlične recenzije.

Japan Airlines strahuje da bi takva percepcija uniforma mogla dodatno opteretiti imidž posrnule kompanije. Do kraja godine planirano je otpuštanje 1300 stjuardesa, a kako njihove uniforme ne bi završile na internetu, uvedena su nova pravila.

"Imamo stroga pravila u našem poduzeću pa ćemo tako od otpuštenih stjuardesa tražiti da nam vrate svoje uniforme", rekla je glasnogovornica Japan Airlinesa britanskom "The Daily Telegraphu". Kompanija je navodno već otkupila nekoliko uniforma s interneta kako bi ih maknula s crnog tržišta. 

08.03.2010. 07:16:10
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh