« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
POZIV

Uletite u milenijsku fotografiju

Povodom 100. godišnjice zrakoplovstva, Aeroklub Zagreb organizira snimanje milenijske fotografije za sve vlasnike čeličnih ptica

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Aeroklub Zagreb)
Više o

avioni

,

Šime Strikoman

,

milenijska fotografija

,

protiv starenja

,

super pijesak

,

Scratcha dva

,

osma sinfonija

Povodom obilježavanja 100. godišnjice zrakoplovstva u Hrvatskoj, Aeroklub Zagreb organizira snimanje milenijske fotografije na kojoj mogu sudjelovati svi vlasnici zrakoplova sa svojim čeličnim pticama.

Milenijsku fotografiju snimit će odlični Šime Strikoman dan prije velikog Zagreb Air Showa, odnosno 27. kolovoza.

Organizatori pozivaju sve vlasnike zrakoplova koji žele svojim zrakoplovom sudjelovati na milenijskoj fotografiji, da dolete na sportski aerodrom Lučko 27. kolovoza prije 11 sati. Prijave će se primati do 23. kolovoza na e-mail adresu prijava@aeroklub-zagreb.hr , a sve dodatne informacije možete dobiti na broju telefona 098 27 35 61.

Podsjetimo, 100. godišnjica zrakoplovstva obilježit će se velikim aeromitingom 28. kolovoza na aerodromu Lučko.  Očekuje vas prvi let Penkalinog aviona nakon 100 godina, kao i prvi Air Race u Hrvatskoj na kojem će se međusobno utrkivati vojni i civilni avioni, a luda jurnjava moći će se pratiti i u zraku i na displayju.

Za kraj će vas podići veliki Open Air koncert na kojem će nastupiti S3NGS, TRN, Majke, Zadruga, Kino klub, Cinkuši i Pips, Chips & Videoclips! Na ovaj bogati letačko-glazbeni program možete besplatno ZET-om koji će voziti cijeli dan od Ininog parkinga u Novom Zagrebu!

16.08.2010. 09:54:02
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh