« Svijet
objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec
KONAČNO!

Uhićen Ratko Mladić - Tadić potvrdio!

Vijest je na tiskovnoj konferenciji potvrdio predsjednik Srbije Boris Tadić riječima "Jutros je uhapšen Ratko Madić"

Ratko Mladić alias Milovan Komadić uhićen i sproveden u Haag
Više o

Ratko Mladić

,

ratni zločinac

,

uhićenje

,

Dragan Dabić

,

Milorad Komadić

Ratko Mladić uhićen je u selu Lazarevo pokraj Zrenjanina u kojem je živio godinama, a koristio je ime Milorad Komadić. Guardian javlja da je uhićen temeljen anonimne dojave.

Srpski predsjednik potvrdio je uhićenje i rekao : "Smatram da smo skinuli ljagu sa Srbije i svih pripadnika srpskog naroda".

Vijest je prvi u regiji objavio ugledni novinar Jutarnjeg lista Goran Malić. Srpski portal B92 prenio je vijest Jutarnjeg lista (??) da je u Beogradu jutros uhićen Milorad Komadić koji bi mogao zapravo biti bosanski krvolok Ratko Mladić. Vijesti nema na drugim srpskim portalima kao što su Politika.rs ili Novosti.rs.

Index.hr kontaktirao je srpsko Tužiteljstvo i MUP, ali nije dobio nikakvih informacija - vijest nisu željeli potvrditi ni demantirati. Jutarnji piše da je Komadiću nakon uhićenja uzet uzorak DNK kako bi se potvrdilo je li stvarno riječ o najtraženijem zločincu iz Srbije. 

Da ratni zločinci mogu godinama uspješno skrivati svoj identitet dokazao je Radovan Karadžić koji je čak izgradio i karijeru gurua alternative Dragana Dabića pojavljivavši se i na televiziji u svom novom identitetu. 

I B92 pokušao je provjeriti informaciju na policiji te im je potvrđeno da je stvarno u tijeku provjera identiteta i DNK analiza. 

Predsjednik Srbije Boris Tadić održao je u 13.00 sati u Predsjedništvu Srbije konferenciju za novinare na kojoj je pokušao odati dojam osobe koja nije vesela, iako su mu riječi bile proeuropske uspio je pokazati i drugo lice, za domaću upotrebu.

26.05.2011. 11:57:38
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    tamara
    26.05.2011. 16:23
    Hvala Bogu,samo jos da bude pravedno sudjene u onom nazovi sudu..Sve to treba po kratkom postupku..Zid i metak u celo,il ljepo kao i sve muslimanske "teroriste"na vjesanje pa jos i snimiti dogadzaj.Mamicu mu cetnicku nece govnetu nista biti,krepat ce od prirodne smirti,,ako bog da u najvecim mukama
  2. avatar
    amir
    27.05.2011. 01:25
    e moja nicolina malo ti klanja i ubijanja sto je bilo, pa sirotinja ste postala, republika srpska jos malo nece imati ni hljeba da jede, a hocete jos ratova, nemogu da vjerujem
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh