« Spektakli
objavljeno prije 13 godina i 2 mjeseca
ALKOHOL U NEW ORLEANSU

Uhićen Nicolas Cage, pijan se svađao sa ženom na sred ulice

Bračni par je stajao ispred kuće za koju je Cage tvrdio da je ona koju iznajmljuju, dok je njegova supruga govorila da nije

Nicolas Cage
Nicolas Cage (YouTube)
Više o

uhićenje

,

pijanstvo

,

Nicolas Cage

Američki glumac Nicolas Cage uhićen je u subotu u New Orleansu nakon pijane svađe sa ženom na ulici u Francuskoj četvrti, povijesnom središtu New Orleansa, priopćila je policija, prenosi Hina. Poznati 47-godišnji glumac priveden je oko 23.30 po lokalnom vremenu i zadržan u pritvoru zbog sumnje na nasilje u obitelji, narušavanje javnog reda i mira te pijanstva na javnom mjestu, priopćio je glasnogovornik policije Garry Flot.

Bračni par je stajao ispred kuće za koju je Cage tvrdio da je ona koju iznajmljuju, dok je njegova supruga govorila da nije. Nakon bučne svađe glumac je ženu zgrabio za ruku i odvukao prema zgradi za koju je mislio da je iznajmljuju, rekao je Flot. Nakon toga je počeo udarati u vozila na ulici te ušao u taksi. Stigao je policajac i zatražio od Cagea da izađe iz taksija, na što je glumac počeo urlati na policajca. Policija ga je potom privela.

Na Cageovoj supruzi nije bilo vidljivih tragova zlostavljanja, navodi policija.

Nakon plaćene jamčevine, pušten je na slobodu, a sudsko ročište zakazano mu je za 31. svibnja. Iako je jedan od najbolje plaćenih glumaca u Hollywoodu, Cage ima financijskih problema zbog loših investicija i preskupog stila života, zbog čega je, kako bi platio porez, morao prodati dobar dio svoje imovine. Dva puta je bio nominiran za Oscara, a dobio ga je 1995. godine za film "Napuštajući Las Vegas" (Leaving Las Vegas) u kojem je utjelovio propalog alkoholičara.

17.04.2011. 10:16:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh