« Zagreb
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
PARTY

Udruga Indigo proslavila rođendan i dobila novog kuma

Indgove njuške su dobile poklone od DDL-a, Dog;Style, Arnika Veterina , Veterinarska ambulanta Happy Vet te Animonda

Indigovci proslavili rođendan
Indigovci proslavili rođendan (Udruga Indigo)
Više o

proslava rođendana

,

Udruga Indigo

Udruga za dobrobit i zaštitu životinja Indigo je sinoć u klubu Hard place proslavila svoj drugi rođendan. Prvi među gostima je bio gradonačelnik Milan Bandić koji je uz pozdrav svim nazočnima čestitao Indigu rođendan te razrezao slavljeničku tortu s riječima "evo ja ću biti kum".

Nakon što se sva ekipa u klubu počastila prefinom tortom koja je ujedno i poklon slastičarne Mak na Konac, bilo je vrijeme za malo smijeha tj komedije s nogu koju je izveo Andrija Marijo Golubić.

Uz smijeh i dobru zabavu, uslijedila je još jedna torta koju je donijela Udomiteljica Indigovih kujica Alke i Gale. Uz veliku količinu slatkoga, da bi svi imali dovoljno energije pobrinula se i Dolina Konoplje sa energy drinkovima i keksima od konoplje tako da nitko nije mogao reći da je umoran te su "morali" zaplesati uz glazbene izvedbe Ines Mlinarić Stakić koja je svojim vokalom oduševila sve prisutne te odličan 4head bend koji su podignuli atmosferu svojim izvrsnim nastupom. 

Za izvođače su se pobrinuli vinarija Trapan, pizzeria O'Hara i Binamoto sushi te Podravka sa sokovima i grickalicama. Indgove njuške su dobile poklone od DDL-a, Dog;Style, Arnika Veterina , Veterinarska ambulanta Happy Vet te Animonda. 

Predsjednica Noine Arke Helena Fink je također dala svoju podršku radu Udruge Indigo te im od srca čestitala drugi rođendan i uspješan daljnji rad.

Sve u svemu, ovo je bila jedna dobra i vesela proslava, a Indigu želimo da nastave sa dobrim rado

24.10.2015. 17:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh