« Hrvatska
objavljeno prije 15 godina i 9 mjeseci

Ubio sina i sebe zbog lošeg vođenja gospodarstva

Otac je duže vremena bio nezadovoljan

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Miroslav Kiš/CROPIX)
Više o

ubojstvo

,

samoubojstvo

,

Veliko Vukovje

,

Garešnica

,

Božidar Perić

,

Stevo Perić

Uzrok tragedije što se jučer popodne dogodila u Velikom Vukovju pokraj Garešnice, kad je otac ubio sina pa sebe, najvjerojatnije su poremećeni obiteljski odnosi između oca i sina, izvijestila je jutros bjelovarsko-bilogorska Policijska uprava.

Oko 17 sati u dvorištu obiteljske kuće 80-godišnji Božidar Perić je iz lovačke puške, koju je legalno posjedovao, ubio svog 52-godišnjeg sina Stevu Perića, a zatim i sebe.

Otac je u sina ispalio hitac sačmenog streljiva s udaljenosti od oko tri metra, pogodivši ga u zatiljak i gornji dio leđa. Od posljedica ozljeda Stevo Perić je preminuo na mjestu događaja. Odmah nakon toga Božidar si je ispalio hitac u glavu te od ozljeda također preminuo na mjestu događaja.

Po za sada prikupljenim obavijestima uzrok te tragedije su najvjerojatnije poremećeni obiteljski odnosi između oca i sina, odnosno Božidar je već duže vrijeme bio nezadovoljan načinom na koji mu sin, s kojim je živio u zajedničkom kućanstvu, vodi gospodarstvo, izvijestila je, uz ostalo, policija. (HINA)

29.09.2008. 13:19:52
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh