« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
TRAGIČAN KRAJ

Ubijena srpska pjevačica Ksenija Pajčin

Tijela srpske pjevačice i manekena nađena su u utorak navečer u beogradskom stanu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (CROPIX)
Više o

ubojstvo

,

ksenija pajčin

Kako prenosi srpski portal Press Online pjevačicu Kseniju Pajčin umjetničkog imena Xenia i njezinog dečka Filipa Kapisodu pronašla je Ksenijina majka. Filip i Pajčinka ležali su mrtvi u njezinom stanu u Beogradu, a bilo je očito da su poginuli od prostrijelnih rana.

Iz MUP-u Republike Srbije javljaju da je istraga u tijeku, te da je najvjerojatnije riječ o ubojstvu ili samoubojstvu. Kako prenose srpski mediji prema još nepotvrđenim informacijama Petar Kapisoda je prvo ubio Kseniju, a potom i samog sebe. O toj informaciji svjedoči i činjenica da je pored njegovog tijela pronađen pištolj, a na njegovoj glavi prostrijelna rana u sljepoočnicu. Policija je navodno prije dva dana intervenirala zbog prijave nasilja, no tada nitko nije bio priveden.

Ksenijin dečko Filip Kapisoda brat je crnogorskog rukometaša Petra Kapisode koji je igrao i za Rukometni klub Zagreb. Ksenija Pajčin rođena je u Beogradu 13. prosinca 1977. godine. Samostalnu karijeru počela je 1997., a javnosti u regiji postala je poznata kada je 2001. obradila hit Shanije Twain That Don't Impress Me Much. Okušala se i u glumačkim vodama pojavivši se u srbijanskoj verziji Naše male klinike, a bila je jedna od najatraktivnijih pjevačica u regiji.

Iako je istraga još u tijeku, kako prenosi srpski portal b92, ispred zgrade u Nikšićevoj ulici gdje su pronađena tijela Pajčinke i Kapisode okupio se veliki broj susjeda, građana i estradnjaka.

Među susjedima šuškalo se kako su često iz stana stradalih znati čuti žučnu raspravu.
Prema riječima svjedoka u stanu su se te kobne večeri začula dva pucnja koja su najvjerojatnije bila i smrtonosna. Pretpostavlja da je motiv ove tragedije bila ljubomora.
17.03.2010. 00:03:38
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh