« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
KARIJERA ILI ZABORAV

Što danas rade dobitnici Oscara?

Glumica koja iz godine u godinu dokazuje kvalitetu je Meryl Streep, ali ima i sasvim suprotnih primjera

(Getty Images)
Više o

Precious

,

Sandra Bullock

,

Jeff Bridges

,

Christoph Waltz

,

Mo'nique

,

Oscar dobitnici

,

Tron Legacy

,

True Grit

,

The Green Hornet

,

Water for Elephants

Poznato je da ste u Hollywoodu popularni koliko je dobar vaš posljednji film. Pod posebnim su pritiskom filmaši koji su osvojili Oscara, pa su tako njihovi budući projekti pod dodatnim povećalom kritičara i javnosti.  

Glumica koja iz godine u godinu opravdava očekivanja svih strana je Meryl Streep, dok je, na primjer, Cuba Gooding Jr. gotovo nestao nakon Oscara za ulogu sportaša u filmu Jerry Maguire.

Halle Berry je u samo tri godine od dobitnice Oscara postala dobitnica Zlatne maline, a Sandra Bullock je obrnuti put prošla u samo jednom vikendu.

Glumica je najavila da će si uzeti nekoliko mjeseci odmora i dobro promisliti o ponudama kako bi njen novi film bio  sličniji "Priči o prvaku" a što dalje od "Sve o Steveu".

Poznato je tek da će u Argentini snimati romantičnu komediju "Kiss&Tango" te film "One of the Guys". No, kako niti jedan od njih još nije u fazi produkcije, Bullock se do kraja 2011. više neće pojavljivati na velikom platnu.

Za razliku od nje, Jeff Bridges je aktivan. Udružio se s braćom Cohen i već uvelike surađuju na filmu "True Grit", a u prosincu će izaći i njegov film "Tron Legacy".

Dobitnik Oscara za najbolju mušku sporednu ulogu, Christoph Waltz, počeo je sa Sethom Rogenom i Cameron Diaz raditi na filmu "The Green Hornet". Waltz obožava izazove pa je tako pristao glumiti i u ekranizaciji romana "Water for Elephants" s velikom zvijezdom Robertom Pattinsonom.

Mo'Nique je prije uloge u filmu "Precious" bila poznata kao provokativna stand up komičarka i glumica u niskobudžetnim filmskim projektima. Upitno je hoće li se njena karijera značajno promijeniti nakon Oscara jer je na pitanje o budućim filmovima rekla: "Ja sam samo stand up komičarka koja je osvojila Oscara."


17.03.2010. 11:35:45
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh