« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca
SKUPINA LOPOVA

U Zagrebu uhićeni pljačkaši 14 kladionica

U trag tročlanoj "bandi" policija je ušla nakon dužeg kriminalističkog istraživanja i pretresa stana 28-godišnjeg osumnjičenika

(Robert Belošević/CROPIX)
Više o

kladionice

,

pljačka kladionice

,

pljačkaši

Zagrebačka policija uhitila je trojicu razbojnika koje tereti da su od kraja prošle godine opljačkali čak 14 kladionica u Zagrebu, Velikoj Gorici i Samoboru.

Uhićeni muškarci stari su 23, 28 i 31 godinu, a pljačkama su zaradili gotovo 100 tisuća kuna. Svi zajedno počinili su pet razbojstva, šest akcija izvela su dvojica starijih osumnjičenika, dok su tri kladionice orobili 28-godišnjak i 23-godišnjak, izvijestila je policija.

U trag tročlanoj "bandi" policija je ušla nakon dužeg kriminalističkog istraživanja i pretresa stana 28-godišnjeg osumnjičenika u kojem su pronađene jakne, plinski pištolj i nož koji su korišteni u razbojstvima.

Istragom je otkriveno da je upravo 28-godišnjak bio vođa skupine te da je u svim slučajevima on upadao u kladionice i nožem ili plinskim pištoljem prijetio zaposlenicima tražeći novac.

Njegovi suradnici dotle su ga čekali u automobilu parkiranom ispred kladionice, kako bi čim prije mogli pobjeći s plijenom.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni su, uz posebno izvješće, odvedeni u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu, kažu u policiji. (hina/metro-portal)

06.04.2010. 11:15:31
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Kladionica
    14.09.2010. 22:08
    bome dobro su jamili
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh