« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 9 mjeseci

U tajnosti se vjenčala glumica Scarlett Johansson

U suprugovoj rodnoj Kanadi ovaj je vikend izrekla sudbonosno 'da'.

Fotografija vijesti
Više o

Scarlett Johansson

,

Ryan Reynolds

Ryan Reynolds i Scarlett Johansson, kolege glumci, iznenadili su javnost svojim privatnim vjenčanjem koje je organizirano bez javne pompe. Intimna ceremonija održala se u izletištu u prirodi, izvan Vancouvera. Vjenčanje je bilo organizirano za obitelj i bliske prijatelje pa su se na njemu pojavili i njezina majka Melanie Sloan te brat Adrian Johansson. 

Ovo je vjenčanje došlo kao iznenađenje mnogima koji nisu očekivali da je veza između dvoje glumaca započeta u veljači 2007. toliko ozbiljna. Holivudske veze i brakovi vrlo su nestalni pa čak niti zaruke koje su se zbile prije četiri mjeseca nisu dale naznaku da će se vjenčanje zbiti ovoliko brzo.

Ryan je Scarlett zaprosio dijamantnim prstenom vrijednim 30.000 dolara, koji je zasigurno bio očaravajući s obzirom da je glumica nekada opravdavala svoje burne ljubavne veze izgovorom o prirodnoj poligamiji ljudskoga roda. Međutim, mladi ju je glumac potpuno očarao jer je nedavno svoje slobodoumne stavove u potpunosti promijenila. Glumica je sretno izjavila 'Mislim da sam pronašla srodnu dušu. Uvijek sam bila za ozbiljnu vezu. Nikada ne bih izdržala dijeliti voljenu osobu.'  

Ovo je prvi brak za Ryana, ali i Scarlett koja je do sada izlazila s Justinom Timberlakom, Joshom Hartnettom, Topherom Gracom i Beniciom Del Torom. Ipak, Rayan koji ima 31 godinu prethodno je bio zaručen s pjevačicom Alanis Morissette, dok je mlada dvadesetrogodišnja glumica dobila svoj prvi prsten. (metro-portal)

29.09.2008. 10:24:26
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh