« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 9 mjeseci
brat bratu

Kreću slovenske 'Mućke' Branka Đurića

Uskoro i hrvatska adaptacija kultne serije "Only Fools and Horses"

Već se zna tko će glumiti legendarne likove
Već se zna tko će glumiti legendarne likove
Više o

Branko Đurić

,

Mućke

,

serija Brat Bratu

,

Only Fools and Horses

,

Delboy

,

Luka Petrušić

,

Ozren Grabarić

,

Špiro Guberina

Slovenska televizija počet će, s tjedan dana zakašnjenja, emitirati humorističku seriju "Brat bratu" režisera Branka Đurića, nastalu po licenciji kultne britanske serije "Only Fools and Horses" i prilagođenu slovenskoj publici, a dobri su izgledi da se proda u Hrvatsku i Srbiju.

Prva od 54 epizode trebala je biti prikazana prošli tjedan, ali je iz nepoznatih razloga emitiranje odgođeno za tjedan dana, nagađa se, zbog sve većih troškova. Direktor RTV Slovenije Anton Guzej odbio je komentirati tvrdnje da će serija stajati 28.000 eura po epizodi te da je dogovoreno snimanje verzije za hrvatsko i srbijansko tržište, prenosi "Indirekt".

Branko Đurić, koji je otkupio licenciju serije "Only Fools and Horses" od scenarista Johna Sullivana i prilagodio je slovenskim prilikama, poznat je inače publici i po svojoj humorističkoj seriji "Naša mala klinika" u kojoj je sažeo elemente bosanske i slovenske televizijske komedije, a obrađena je i u hrvatskoj inačici.

Jutarnji list javlja da će uskoro početi i snimanje hrvatske verzije popularne serije u kojoj će Del Boya glumiti Ozren Grabarić, a Rodneya Luka Petrušić. Djeda braće Trotter trebao bi glumiti legendarni Špiro Guberina. Ne sumnjamo u to da je odabir djedice odlično pogođen. Snimanje bi trebalo početi oko Nove godine. 

Hrvati već sudjeluju u slovenskoj verziji serije jer konobaricu Mojcu glumi pjevačica Danijela Martinović. (metro-portal)

29.09.2008. 09:48:11
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh