« Glazba
objavljeno prije 15 godina i 5 mjeseci

U samo 6 minuta rasprodane VIP Experience ulaznice!!

Fenomenalan odaziv na mogućnost upoznavanja Beyonce

Fotografija vijesti
Više o

Beyoncé Knowles

Dva mjeseca prije koncerta Beyoncé u Areni, rasprodane ulaznice za VIP lože, 1. i 3. kategoriju, te VIP Experience ulaznice.

Vlada vrlo veliki interes za zagrebački nastup višestruke dobitnice Grammya i najbolje plaćene glazbene zvijezde mlađe od 30 godina Beyoncé, za čiji su dolazak zaslužni lupapromotion i Becks'perience. Tako su već sada, dva mjeseca prije početka koncerta rasprodane ulaznice za VIP lože, 1. i 3. kategoriju, te VIP Experience ulaznice.

Cijena VIP Experience ulaznica iznosila je 400,00 kn, a četiri sretnika koja su na vrijeme nabavila svoju VIP EXPERIENCE ulaznicu, osvojit će UPOZNAVANJE Beyoncé - UŽIVO! Kodovi nagradnih ulaznica bit će izvučeni slučajnim odabirom mjesec dana prije zagrebačkog koncerta, a imena sretnih dobitnika bit će objavljena putem medijskih partnera.

Za tu posebnu nagradu upoznavanja Beyoncé, uz dodatne poklon pakete, pojedinci su izdvojili čak 1000 EUR putem internet stranice www.eventtravel.com. U prodaji su još uvijek tri različita paketa: I am...Beyoncé (1000EUR), I am...Fierce (700 EUR) I I am...Bold (500 EUR).

Ulaznice za koncert Beyoncé u Zagrebu dostupne su od 15. prosinca 2008. na svim prodajnim mjestima Ticketproa ili putem interneta na www.ticketpro.hr, po cijeni od:

PARTER                                      300,00 kn
SJEDENJE, 2. Kategorija            330,00 kn
Kategorija - UPPER BOWL        140,00 kn


28.01.2009. 12:26:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh