« Glazba
objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci
RHCP

U prva četiri sata otišlo 5 tisuća ulaznica za Pepperse

Navala na ulaznice za koncert koji je krajem sljedećeg ljeta pokazala zanimanje hrvatske publike za RHCP

Peppersi će sigurno dobro napuniti Hipodrom
Peppersi će sigurno dobro napuniti Hipodrom (AdriaEntertainment)
Više o

Zagreb

,

ulaznice

,

hipodrom

,

koncert

,

eventim

,

turneja

,

Red Hot Chili Peppers

,

RHCP

Najava koncerta RED HOT CHILI PEPPERSA u Zagrebu očekivano je zagrijala hrvatske fanove i publiku, pa ne iznenađuje da je u četiri sata prodano skoro 5000 ulaznica.

Od 8 ujutro, kad je počela redovna prodaja ulaznica, pa sve do podneva, prodano je točno 4927 ulaznica. Najviše se prodaju ulaznice za HOT PIT, kategoriju za fanove ovog popularnog benda, te za tribine.

Ulaznice se prodaju na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima, a prodaja preko interneta (na www.eventim.hr)  je već ujutro imala istaknuti  promet preko servera.

Obzirom na veliku potražnju, očekujemo da će HOT PIT biti vrlo brzo rasprodan, kao i tribine.

***Ove godine budite originalni i poklonite nešto vruće i žestoko za Božić- poklonite ulaznice za koncert RED HOT CHILI PEPPERS!!!!! ***

Ulaznice se i prodaju po promotivnim cijenama do 31.12.2011. po slijedećim cijenama:

STAJANJE: 315 kn

HOT PIT: 405 kn

TRIBINA: 495 kn

Od 1.1.2012. cijene će biti uvećane za 10%.

Ne zaboravite kako Adria Entertainment ekskluzivnim ponudama gradi i održava poseban odnos s posjetiocima koncerata:

  • Članovi fan do 31.12.2011. ostvaruju popust od 20% (10% redovni popust za članstvo u fan klubu i 10% u sklopu rođendanske akcije). Nakon 1.1.2012. popust za članove iznosi 10%.

  • U sklopu rođendanske akcije koja traje do 31.12.2011. na kupnju ulaznica u uredu Adrie Entertainment ili u uredu Eventima (Ticketshop) svi kupci ostvaruju popust  od 10%. (*Popust se odnosi samo na gotovinsko plaćanje)

  • U uredu Adrie Entertainment omogućeno je kartično plaćanje V(ISA, MASTER, MAESTRO) i plaćanje na dvije (2) rate.
    (*Za kartično plaćanje i plaćanje na dvije rate ne vrijedi popust)

** Ukoliko svoje ulaznice planirate kupiti u uredu Adrie Entertainment, ne zaboravite ponijeti fotić i uslikati se s „bendom" koji je posebno ovom prilikom došao kod nas kako bi pozirao fanovima! J

*** Ured Adrie Entertainment nalazi se na adresi: Lanište 30, 10 000 Zagreb, ulaz Jug, prizemlje. Ured Eventima (Ticketshop) nalazi se na adresi: Jurišićeva 2a, 10 000 Zagreb **

RED HOT CHILI PEPPERS u Hrvatsku dolaze napraviti najveći ljetni rock show! Ulaznice su u prodaji od petka 2.12.2011. u 8 sati na svim prodajnim mjestima sistema Eventim.

Nemojte zakasniti kupiti svoje ulaznice!

PODSJETIMO: Grammyem nagrađivani i multuplatinasti RED HOT CHILI PEEPERS su jedan od najuspješnijih rock izvođača u povijesti. Prodali su preko 60 milijuna albuma, a Grammy su osvojili u gotovo svim kategorijama u kojima su bili nominirani: za najbolji rock album, najboljeg rock izvođača, najbolju rock izvedbu... Nose titulu najizvođenijeg benda na radio postajama. Ne čudi činjenica kako su u današnje vrijeme među najtraženijim izvođačima. Njihov jedinstveni i prepoznatljiv zvuk temelji se na kombinaciji rocka, punka i funka. Osim originalnošću i jedinstvenošću tokom cijele svoje karijere pozornost privlače karakterističnim ponašanjem za vrijeme nastupa i još čudnijim odjevnim kombinacijama poput neonskih odijela ili čarapa preko spolnog organa.

Nakon svih sjajnih izvođača koji su posjetili našu državu, u Hrvatsku dolazi još jedan veliki, vrući, ljuti i začinjeni bend: RED HOT CHILI PEPPERS. Nikako ne propustite priliku prisustvovati najljućem glazbenom događaju! RED HOT CHILI PEPPERS, ZAGREB, HIPODROM, 29.8.2012.!!

02.12.2011. 15:43:21
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh