« Glazba
objavljeno prije 5 godina i 9 mjeseci
INMUSIC #14

U prodaji ulaznice za ranoranioce za INmusic #14! Otvorena je i lista želja!

INmusic festival upravo zbog publike nastoji iz godine u godinu biti sve bolji te je otvorena lista želja u kojoj posjetitelji mogu upisati svoje favorite koje bi voljeli čuti i vidjeti na 14. izdanju INmusica

Dođite i na #14!
Dođite i na #14! (INmusic)
Više o

INmusic #14

INmusic festival #14 održat će se na već dobro poznatoj lokaciji jarunskih otoka u Zagrebu od 24. do 26. lipnja 2019. godine. Zbog velikog interesa publike, već su u prodaju puštene ulaznice za ranoranioce, a možete ih nabaviti u službenom INmusicovom webshopu po cijeni od 349 kn (+ troškovi transakcije).

Prve fanovske ulaznice su bile puštene u prodaju na ulazu u INmusic #13 i u festivalskom kampu, a rasprodane su u rekordnom vremenu! Najavljen je i INmusic festivalski kamp koji će biti otvoren od 21. do 28. lipnja 2019. godine, a cijena kamp ulaznica za sljedeću godinu iznosi 265 kn (+ troškovi transakcije) te ih također možete nabaviti putem festivalskog webshopa.

Prilikom kreiranja lineupa za 2019. godinu će se uzeti u obzir i želje publike. INmusic festival upravo zbog publike nastoji iz godine u godinu biti sve bolji te je otvorena lista želja u kojoj posjetitelji mogu upisati svoje favorite koje bi voljeli čuti i vidjeti na 14. izdanju INmusica.

Lista želja nalazi se na službenoj stranici festivala (www.inmusicfestival.com) te je moguće upisati čak pet najdražih izvođača. Tko će sve nastupiti na INmusic festivalu #14 ovisi o mnogim faktorima, no nastavno na tradiciju održavanja kvalitetnog programa, organizatori obećavaju kako će se i za četrnaesto izdanje INmusica potruditi osigurati odličan festivalski program!

Nakon rasprodanog trinaestog izdanja na Jarunu, INmusic festival se raduje novim izdanjima, novim izvođačima i još mnogobrojnijoj publici! Vidimo se sljedeće godine!

05.07.2018. 14:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh