« Spektakli
objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci
RHCP

U prodaji još sto ulaznica za Hot Pit Red Hot Chilli Peppersa

Članovi benda kažu kako vole dolaziti na mjesta gdje još nisu bili te im je drago što će, prvi puta u povijesti benda, svirati u Zagrebu

Gledali bi Pepperse izbliza? Navalite!
Gledali bi Pepperse izbliza? Navalite! (AdriaEntertainment)
Više o

Zagreb

,

ulaznice

,

hipodrom

,

koncert

,

Red Hot Chili Peppers

,

cijena ulaznica

,

RHCP

Zbog iznimne potražnje za ulaznicama, bend je pustio u prodaju dio ulaznica koje su prethodno rezervirali za svoje prijatelje i suradnike. Oduševljeni interesom publike za koncert, odlučili su razveseliti najveće hrvatske fanove s dodatnih 100 ulaznica za HOT PIT!

Svi ljubitelji jednog od najtraženijih bendova današnjice imaju još jednu priliku za kupnju ulaznice za „najljući" dio Hipodroma!

RHCP u Hrvatskoj sviraju prvi puta, 29.8.2012. na Hipodromu u Zagrebu! Članovi benda kažu kako vole dolaziti na mjesta gdje još nisu bili te im je drago što će, prvi puta u povijesti benda, svirati u Zagrebu. Poručuju da publiku očekuje odlična atmosfera, skakanje te otkucaji srca u ritmu glazbe!

JEFTINIJI PRIJEVOZ VLAKOM ZA POSJETITELJE KONCERTA

HŽ Putnički prijevoz posjetiteljima koncerta Red Hot Chili Peppersa odobrava komercijalnu povlasticu u visini 40% od redovite prijevozne cijene u 1. i 2. razredu svih vrsta vlakova. Povlastica se može koristiti od 28. do 30. kolovoza 2012., isključivo za kupnju povratnih prijevoznih karata iz svih kolodvora na prugama HŽ-a do Zagreba i natrag. Da bi ostvarili popust, pri kupnji karte i u povratku putnici trebaju osoblju pokazati ulaznicu za koncert.

Povlastica vrijedi i za putnike koji na koncert putuju iz Slovenije.

Osigurajte i Vi na vrijeme Vaše mjesto na Hipodromu!

Ulaznice za najveći rock spektakl 2012. mogu se kupiti na svim PETROL benzinskim postajama, na svim prodajnim mjestima sistema Eventim te online na www.eventim.hr. (na navedenoj adresi može se naći popis svoh prodajnih mjesta)

Cijene ulaznica su:

Stajanje: 350kn

HOT PIT: 450 kn (količina ograničena!)

Sjedenje: 550kn

** Ulaznice za mogu kupiti i u uredu Adria Zabave (Lanište 30, Arena dvorana, jug) na kartice i na rate!
*** Članovi fan kluba ADRIA ENTERTAINMENT ostvaruju posebne pogodnosti. Budi i ti član fan klupa Adria Entertainment i ostvari popust na ulaznice za koncerte!

Nakon svih sjajnih izvođača koji posjećuju našu državu, u Hrvatsku dolazi još jedan veliki, vrući, ljuti i začinjeni bend: RED HOT CHILI PEPPERS. Grammyem nagrađivani i multiplatinasti RED HOT CHILI PEEPERS su jedan od najuspješnijih rock izvođača u povijesti. RHCP prvi puta u Hrvatskoj: na ljeto 2012. na Zagrebačkom Hipodromu! Najljući glazbeni koncert održat će se 29.08.2012.!

22.08.2012. 12:30:50
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh