« Spektakli
objavljeno prije 11 godina i 9 mjeseci
BORAC

Michael J. Fox snima novu seriju

Slavnom glumcu je pred dvadeset godina dijagnosticirana Parkinsonova bolest s kojom se uspješno bori, a glumit će oca obitelji koji ima tu bolest

Slavni glumac ne da se pobijediti
Slavni glumac ne da se pobijediti (Arhiva)
Više o

Michael J. Fox

,

Parkinsonova bolest

,

serija

,

nova serija

Glumac Michael J. Fox, koji se prije desetak godina povukao iz posla kako bi se usredotočio na borbu s Parkinsonovom bolešću, glumit će u novoj humorističnoj seriji djelomično utemeljenoj na njegovoj životnoj priči i bolesti koja mu je prekinula karijeru.

Televizija NBC najavila je da je za jesen 2013. naručila 22 epizode serije koja zasad nema naslov, a u kojoj će glavnu ulogu imati zvijezda trilogije "Povratak u budućnost".

Michael J. Fox glumit će supruga i oca troje djece koji se bavi obiteljskim i poslovnim problemima, suočen s izazovom degenerativnog poremećaja živčanog sustava - Parkinsonovom bolešću.

"On (Fox) je optimističan ... i nema nikakve sumnje da će lik kojeg će stvoriti - kao i drugi životni obiteljski likovi koji će ga okruživati - biti prepoznatljiv i zabavan", rekao je jedan od direktora NBC-a Robert Greenblatt najavljujući novu seriju.

Fox se uglavnom povukao iz aktivne glume otkako su mu se 2000. počeli pojačavati simptomi Parkinsonove bolesti od koje je obolio 1991.

Posljednjih godina snimao je glasovne uloge za animirane filmove poput "Stuarta Malog", te se pojavljivao kao gostujuća zvijezda u serijama poput "Dobre žene".

Snimanje nove serije počet će ove godine.

21.08.2012. 18:20:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh