« Spektakli
objavljeno prije 10 godina i 5 mjeseci
RHCP

Ostale još samo ulaznice za travnjak

Svatko tko je svoju ulaznicu nabavio na vrijeme, sada s nestrpljenjem, ali bezbrižno čeka koncert. Tko nije nabavio - ako požuri, još stigne!

Spektakl je sve bliže
Spektakl je sve bliže (AdriaEntertainment)
Više o

ulaznice

,

hipodrom

,

koncert

,

Red Hot Chili Peppers

,

RHCP

Još samo nekoliko dana dijeli nas od dugoočekivanog ljetnog rock spektakla. Za koncert RED HOT CHILI PEPPERSA u prodaji ostao još ograničen broj ulaznica.

Tribine su rasprodane. Također, u roku od nekoliko sati rasprodana je dodatna količina HOT PIT ulaznica koje su odlukom benda naknadno puštene u prodaju. U prodaji su još samo ulaznice za travnjak/stajanje po cijeni od 350 kuna.

RED HOT CHILI PEPPERS manija se nastavlja! Hoće li zagrebački Hipodrom biti premali za sve koji žele vidjeti ovaj koncert? Tražit će se ulaznica više! Svatko tko je svoju ulaznicu nabavio na vrijeme, sada s nestrpljenjem, ali bezbrižno čeka koncert. Tko nije nabavio - ako požuri, još stigne!

Osigurajte i Vi na vrijeme Vaše mjesto na Hipodromu!

Ulaznice za najveći rock spektakl 2012. mogu se kupiti na svim PETROL benzinskim postajama, na svim prodajnim mjestima sistema Eventim te online na www.eventim.hr. (na navedenoj adresi može se naći popis svih prodajnih mjesta)

Cijene ulaznica su:

Stajanje: 350kn

HOT PIT: 450 kn - RASPRODANO!

Sjedenje: 550kn - RASPRODANO!

** Ulaznice za mogu kupiti i u uredu Adria Zabave (Lanište 30, Arena dvorana, jug) na kartice i na rate!
*** Članovi fan kluba ADRIA ENTERTAINMENT ostvaruju posebne pogodnosti. Budi i ti član fan klupa Adria Entertainment i ostvari popust na ulaznice za koncerte!

24.08.2012. 13:25:09
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh