« Glazba
objavljeno prije 11 godina i 2 mjeseca
SHOW

U prodaji još samo stotinjak ulaznica za Rundek Cargo Trio

Požurite na vrijeme zauzeti svoje mjesto jer će Kino Europa ove subote ponuditi zaista nesvakidašnji glazbeni doživljaj

Odabrani plakat Katarine Hudi
Odabrani plakat Katarine Hudi (Katarina Hudi)
Više o

kino Europa

,

koncert

,

Rundek Cargo Trio

Zagrebački koncert Rundek Cargo Trija koji će se održati u subotu, 13. travnja, mnogima je donio priliku da se kreativno izraze.

Krajem prošlog tjedna završila je akcija u kojoj su obožavatelji slali svoje prijedloge za plakat, a Rundek je odabrao rješenje koje mu se najviše svidjelo, u duhu albuma "Plavi avion".

I dok su kreativci marljivo slali prijedloge plakata, ulaznice za koncert prodavale su se velikom brzinom pa je u prodaji ostalo još samo stotinjak ulaznica, javljaju organizatori.

Požurite stoga na vrijeme zauzeti svoje mjesto jer će Kino Europa ove subote ponuditi zaista nesvakidašnji glazbeni doživljaj.

Nakon nekoliko koncerata u inozemstvu ( Beč, Oslo, Malmo, Goteborg ), Rundek Cargo trio dolazi u Hrvatsku kako bi održao proljetni koncert u posebnom ambijentu najstarijeg zagrebačkog kina. Nakon velikih i manjih, klupskih i festivalskih nastupa, i dalje su u potrazi za zanimljivim prostorima koji uz njihove cjelovečernje koncerte čine atmosferu još posebnijom.

Uskoro će u predvorju Kina osvanuti i pobjedničko rješenje plakata autorice Katarine Hudi, koje je izabrano među četrdesetak pristiglih radova iz cijele regije! Katarina će tako biti jedna od samo petstotinjak ljudi koji će naći svoje mjesto u dvorani ove subote, ukoliko su na vrijeme kupili ulaznicu.

Ulaznica putem Eventima više nema ali još uvijek ima oko stotinjak ulaznica na blagajni kina Europa.

Blagajna je otvorena svakim danom od 17 do 21 sati, a više informacija možete saznati i putem telefona 01 48 72 888 svakim danom od 11:00 - 21:00h, a nedjeljom od 16:00 - 21:00h.

Nedavno objavljeni singl:

"Plavi avion" ujedno je i posljednji sa zadnjeg albuma,

nakon kojeg Rundek Cargo Trio leti u potragu za novim pjesmama tj. novim inspiracijama.

Kako zvuče neke nove skladbe s još neobjavljenog albuma moći ćete čuti već 13. Travnja, a uskoro otkrivamo i nove datume proljetne turneje Rundek Cargo Trija!


09.04.2013. 13:27:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh