« Hi-tech
objavljeno prije 5 godina i 10 mjeseci
SAZNAJEMO

U Moskvi predstavljena nova generacija Nokia telefona

Ubrzana obnova portfelja obožavateljima dovodi sljedeću generaciju telefona Nokia 5, Nokia 3 i Nokia 2

Novi modeli Nokie
Novi modeli Nokie (Nokia)
Više o

Nokia

HMD Global, dom Nokia telefona, nastavlja ubrzano obnavljati svoj portfelj Nokia pametnih telefona na Androidu, što potvrđuje današnje predstavljanje telefona Nokia 5.1, Nokia 3.1 i Nokia 2.1. Uz pristup najnovijim Googleovim uslugama, poput Google asistenta, ova tri pametna telefona donose čisto, sigurno i uvijek ažurirano Android iskustvo uz Android One i Android Go, u kombinaciji s vrhunskom izradom, dizajnom i performansama prepoznatljivima za Nokia pametne telefone.

Juho Sarvikas, Direktor za przvode HMD Globala, izjavio je : “Ohrabruju nas pozitivne reakcije koje naši proizvodi izazivaju. Korisnici kažu da vole svoje Nokia pametne telefone na Androidu. Naši napori usmjereni su prema tome da poboljšamo njihovo iskustvo kako bi još bolje odgovaralo njihovim svakodnevnim potrebama. Svaki detalj na Nokia pametnom telefonu dizajniran je imajući na umu upravo korisnika, zbog čega smo posebno uzbuđeni jer možemo predstaviti ove profinjene pametne telefone koji donese dramatičan iskorak u performansama uz vrhunski dizajn i kvalitetu koju od nas očekujete, uz cijene koje su svima pristupačne svima.

Novi Nokia pametni telefoni dolaze s većim ekranom, poboljšanim performansama i boljim procesorima koji pružaju 50% bolje korisničko iskustvo, dok istovremeno održavaju savršenu ravnotežu u odnosu na potrošnju baterije i zapanjujući dizajn – u svim onim segmentima u kojima potrošači inače moraju raditi kompromise. S obnovljenim portfeljem, sada možete uživati u iskustvu premium pametnog telefona bez plaćanja premium cijene. Svaki od ovih telefona odiše stilom i detaljima na koje je utrošena posebna pažnja što vam omogućava da, bez obzira na to koji je vaš budžet, možete izabrati Nokia pametni telefon koji odgovara svim vašim potrebama.

Nokia 5.1: Pročišćeni bezvremenski klasik

Nastavljajući se na klasični dizajn prethodne generacije, nova Nokia 5.1 je nenametljiva, kompaktna i „stylish“ bez imalo napora. Izrađena od jednog bloka aluminija serije 6000 i pročišćena kroz strogi proces koji obuhvaća 33 koraka izrade, te anodiziranje i poliranje kako bi se postigao izvrstan satenski osjećaj na dodir. Nova Nokia 5.1 dolazi s ekranom većim za a 0.3 inča i 2 mm užim tijelom, a odlikuje je fokus usmjeren na detalje poput usklađenosti zaobljenih rubova ekrana s kutovima uređaja koje su rezultirale kompaktnim pametnim telefonom koji spretno klizi u svaki džep. Nokia 5.1 dolazi s 5.5 inčnim Full HD+ ekranom i omjerom slike 18:9 što gledanje omiljenog sadržaja, bez obzira bilo to pretraživanje sadržaja na webu, gledanje omiljene TV serije ili igranja igrica – čini zabavnim iskustvom. Uz 2.0 GHz

MediaTek Helio P18 octa-core procesor, Nokia 5.1 donosi brže performanse i omogućava da rukovanje uređajem glatko klizi kroz sve postavke, te je uz poboljšanje performansa za 40% brža i s više snage u odnosu na prethodnu generaciju. Stražnja kamera od 16MP s automatskim fokusiranjem i širokokutna prednja kamera omogućavaju vam da ulovite još više detalja svega onoga što vam je u životu doista bitno. Senzor za prepoznavanje otiska prsta na Nokiji 5.1 premješten je na stražnji dio telefona kako biste ga jednostavnije mogli otključati, a novčanik možete ostaviti kod kuće jer plaćanje je jednostavno i sigurno uz NFC tehnologiju koju omogućuje Google Pay1.

Nova Nokia 5.1 bit će dostupna od srpnja u tri klasične boje : Copper, Tempered Blue i Black te s dvije opcije pohrane: 2GB/16Gb, 3GB/32GB po preporučenoj globalnoj cijeni od 189 eura. Nokia 3.1:

Savršena harmonija materijala i performansi Nokia 3 najuspješniji je model u liniji Nokia pametnih telefona, a nova Nokia 3.1 sada pruža bogatu povezanost između materijala od kojeg je izrađena i zapanjujućeg dizajna te donosi performase koje s tim idu u korak, zbog čega je atraktivnija nego ikad prije. Prekrasni zaobljeni ekran stapa se u tanko aluminijsko tijelo uređaja preko CNC spoja uz dvostruki dijamantni rez kako bi naglasila savršenu harmoniju različitih materijala.

Savršene je veličine za korištenje jednom rukom i naš najpovoljniji pametni telefon s omjerom slike 18:9 i 5.2 inča HD+ ekranom koji pruža još više sadržaja od jednom. 2.5D zaobljeni ekran zaštićen je od svih oštećenja Corning® Gorilla® staklom. Nokiju 3.1 pokreće MediaTek 6750 octa-core chipset što donosi 50% poboljšanje performansi u odnosu na prethodnu generaciju pa sada vaš telefon može pratiti vaše potrebe. Uz poboljšanu glavnu kameru koja s ima 13MP, s auto fokusom, Nokia 3.1 bilježi uspomene koje ćete uvijek željeti proživjeti iznova.

30.05.2018. 14:21:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh