« Hrvatska
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
WTF?!

U Hrvatskoj antiglobaliste trpaju u ludnicu

Skandalozna presuda Marku Frančiškoviću pokazuje da je Novi svjetski poredak u Hrvatskoj primljen na plodno tlo

Antiglobalist? Odmah u ludnicu ...
Antiglobalist? Odmah u ludnicu ... (Arhiva)
Više o

presuda

,

Marko Francišković

,

psihijatrijsko liječenje

Marko Francišković, bivši predsjednički kandidat, uhićen zbog svađe s ministrom Ostojićem na njegovom Facebooku osuđen je na šest mjeseci prisilnog liječenja u psihijatrijskoj bolnici uz produženje istražnog zatvora, što u praksi znači da u ludnici može biti zatvoren vječno?!

Nevjerojatno suđenje u kojem je Francišković pokazao da je lucidan i normalan tip jasno artikuliranih stavova završilo je sramnom presudom i drskim obrazloženjem suca Marka Benčića koji je Frančiškoviću u lice rekao da ga smatra opasnim i bolesnim.

"Opasno i bolesno" kod Franciškovića je očito njegov antiglobalistički stav, što su hrvatske žabe odmah proglasile neprimjerenim, pa je tako sudac uvažio vještačenje dr. Anice Biško koja Franciškovića već tri mjeseca "liječi" Zyprexom, stravičnim antipsihotikom brojnih nuspojava, koji jednostavno uništava tijelo i um.

S druge strane, vještačenje dr. Željka Marinića koji tvrdi da Marko Francišković ni u kom slučaju ne predstavlja opasnost za okolinu sucu Benčiću nije bilo relevantno. 

Odvjetnik Marka Franciškovića će se žaliti, no to neće puno pomoći njegovom klijentu koji će i dalje biti u psihijatrijskoj ustanovi, šopan na dnevnoj bazi opasnim lijekovima, a sve zbog toga jer, eto, ima nešto protiv toga da Hrvatska bude još jedna banana republika u Novom svjetskom poretku. Jača demokracija, nema što ... toplo preporučujemo ovakav tretman čelnicima vodećih hrvatskih parlamentarnih stranaka i njihovim apologetima u medijima.

13.11.2013. 22:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    ado
    14.11.2013. 14:32
    Pa u suštini ideje koje su antiglobalističke, antikapitalističe, ljevičarske i slične su uspješno protjerane iz javnog života a dobrim dijelom su i privatno nepoželjne upravo lijepljenjem etiketa: teorija zavjere, paranoja, jugonostalhija, komunizam itd. Osobe koje se postavljaju na ključna mjesta u novosvojenim globalnim prostrantvima su uglavnom goli kriminalci bogate zatvorske kazne, patološki lažljivci ( jer normalno ljudsko biće ne može funkcionirati na taj način - recimo pljačkati vlastiti narod, podržavati teroriste i zvati ih borcima za slobodu, ubijati razne Gadafije i druge kojima globalci duguju novac itd. Devedeset posto običnog svijeta je apsolutno nesvjesno promjena u zadnjih par decenija, jedino naju da je meso i alkohol postali pristupačniji. Ona manjina koja je svjesna, mora ćutati jer je ljudski rod takav da će istog trenutka linčovati onog ko pokuša da ih probudi iz sna. Zato bolje ćutati, jer napokon postavlja se pitanje da li ljudski rod zadslužuje da bude spašavan?
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh