« Zagreb
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
WAR HAMMER

U četvrtak i petak posebna regulacija prometa na Sljemenskoj cesti

Razlog posebne regulacije prometa je taj što se 11. i 12. ožujka na Sljemenskoj cesti snima film

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Ranko Šuvar/Cropix)
Više o

promet

,

Sljemenska cesta

,

War Hammer

Iz Gradskog ureda za promet priopćeno je danas da će 11. i 12. ožujka zbog snimanja filma vrijediti posebna regulacija prometa na Sljemenskoj cesti.

Jadran film u suradnji sa njemačkim koproducentom Boll AG snima dugometražni igrani film pod nazivom Bloodrayne "War hammer", a 11. i 12. ožujka se dio filma snima na Sljemenskoj cesti.

Zbog toga će se u četvrtak, 11. ožujka, od 6 do 20 sati, odvijati naizmjenični promet od Brestovca do vrha Sljemena uz regulaciju prometa signalizacijom i uz asistenciju prometne policije.

U petak, 12. ožujka, od 6 do 20 sati, uspostaviti će se dvosmjerni promet na Sljeme iz pravca Šestina do vrha Sljemena uz regulaciju prometa signalizacijom i uz asistenciju prometne policije kao alternativa za smjer od Blizneca.

U petak, 12. ožujka, linija javnog gradskog prometa na Sljeme neće prometovati, navodi u priopćenju Gradski ured za prostorno uređenje, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet te zahvaljuje sugrađanima na razumijevanju.

I iz Ureda za odnose s javnošću Zagrebačkog električnog tramvaja navode da će zbog zatvaranja Sljemenske ceste za sav promet, u petak, 12. ožujka, od 6 do 20 sati, biti ukinuta autobusna linija 140 Mihaljevac - Sljeme, koja prometuje umjesto žičare. (hina/metro-portal)

10.03.2010. 20:10:15
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh