« Svijet
objavljeno prije 4 godine i 10 mjeseci
AJOJ :)

Trump objavio kandidaturu za novi mandat

Trump je u punoj dvorani Amway Centera u Orlandu rekao da će se ponovno kandidirati na predsjedničkim izborima kao autsajder

Trumpovi pristaše su oduševljeni
Trumpovi pristaše su oduševljeni (Twitter)
Više o

Donald Trump

,

kandidatura

Donald Trump službeno je objavio kandidaturu za drugi mandat u Bijeloj kući na izborima 2020. godine na oduševljenje svojih pristaša.

Najavio je izlazak na izbore predstavivši se kao isti politički pobunjenik koji je 'potresao' washingtonski 'establišment' prije četiri godine i koji je sada žrtva pokušaja izgona od strane demokrata.

Trump je u punoj dvorani Amway Centera u Orlandu rekao da će se ponovno kandidirati na predsjedničkim izborima kao autsajder, "kao što je to učinio 2016." U svom govoru koji je trajao oko sat i pol ponovno se osvrnuo na teme predsjedničke kampanje od prije četiri godine kritizirajući medije, ilegalne migracije i tadašnjeg demokratskog oponenta Hillary Clinton.

"Zajedno smo prisilili pokvareni politički establišment da odstupi i vratili vladavinu od strane naroda i za narod. Dokle god držite ovaj tim na mjestu, na dobrom smo putu. Naša budućnost nikada nije izgledala svjetlija", kazao je Trump, što je izazvalo oduševljenje prisutnih.

19.06.2019. 08:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    19.06.2019. 10:02
    bogati još bogatiji trump uništava sve
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh