« Film
objavljeno prije 9 godina i 9 mjeseci
BOX OFFICE

Triler “No Good Deed” najgledaniji film vikenda u Americi

Vikend je važan i zbog toga što su "Čuvari galaksije" postali prvi film u 2014. godini s utrškom iz američkih kina većim od 300 milijuna dolara

No Good Deed je iznenađenje vikenda
No Good Deed je iznenađenje vikenda (Arhiva)
Više o

No Good Deed

,

box office

Mirni dani u Hollywoodu nastavili su se i ovog vikenda, ali ipak ne toliko mirni da ne bi došlo do smjene na vrhu. Od tri nova naslova koja su ušla u kina, dva su završila na prva dva mjesta, a vrlo obećavajući krimić "The Drop", snimljen prema romanu Dennisa Lehanea s Tomom Hardyjem, Noomi Rapace i po posljednji put Jamesom Gandolfinijem, na šestom.

Prvo je mjesto preuzeo triler "No Good Deed" sa 24,5 milijuna dolara u prva tri dana prikazivanja. Iako na papiru ne izgleda posebno atraktivno, kronični manjak suvislih naslova koji je poput elementarne nepogode pogodio američka kina u posljednjih mjesec-dva, od niskobudžetnog je trilera (13 milijuna dolara) napravio pravu atrakciju.

Iza njega plasirao se nastavak obiteljskog filma "Dolphin Tale" sa 16,5 milijuna dolara, a vikend je važan i zbog toga što su "Čuvari galaksije" postali prvi film u 2014. godini s utrškom iz američkih kina većim od 300 milijuna dolara, točnije za sada su se zaustavili na cifri od 305,9 milijuna dolara.

Cijeli izvještaj iz američkih kina možete pročitati na portalu Nemilosrdni gadovi.

15.09.2014. 08:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh