« Seks
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
PROČITAJTE! :)

Trikovi za podizanje raspoloženja za seks

Muškarci su obični ti koji se žale da im partnerica nije raspoložena za seks, pa ako imate takvih problema, evo par dobrih rješenja

Bez alata ... i tako dalje :)
Bez alata ... i tako dalje :) (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

muškarci

,

seksualno uzbuđenje

Muškarcima je za seks dovoljna žena, ni krevet nije potreban, a ženama ipak treba i atmosfera i raspoloženje i uzbuđenje i ... svašta još nešto, pa nije čudo da postoji velik broj muškaraca koji jednostavno ne znaju kako to sve postići.

>> Što će najviše napaliti svaku ženu >>

Ako niste sigurni kako uzbuditi dragu, možda vam pomognu rezultati istraživanja kojem je ciilj bio upravo otkriti kako to napraviti na najbolji način - i to iz usta samih žena.

Dakle, ljepši spol najvećim dijelom je ipak malo staromodan - njima je najbolja varijatna fina večera uz dobro vino, što ih uzbuđuje daleko više od zločestih poruka, vrućih telefonskih razgovora ili pornića.

>> Erogenim zonama do ludog uzbuđenja >>

Takav stav potvrđuje i činjenica da se čak 44 posto žena najviše napali kad im parter kaže da ih voli, a tek 26 posto uzbudit će se na komplimente tipa seksi si i slično, pa pripazite malo s takvim izjavama.

>> Kako muški dodir djeluje na žene >>

Za kraj, tek toliko da znate - ženama je idealno trajanje seksa 42 minute, naravno s uključenom predigrom i maženjem nakon seksa. Pa vi vidite ...

22.03.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh