« Glazba
objavljeno prije 9 mjeseci i 1 dan
DOĐITE!

Tri umjetničke akademije zajedno slave brucošijadu!

Bilo da si student neke od navedenih akademija, ili se samo želiš dobro provesti u društvu zanimljive ekipe, obavezno svrati u Tvornicu Kulture u petak, 24. studenog 2017. u 22 sata

Muzaluda - najbolja brucošijada godine!
Muzaluda - najbolja brucošijada godine! (Muzaluda)
Više o

brucošijada

,

muzaluda

,

ADU

,

Likovna akademija

,

Muzička akademija

,

Tvornica kulture

I ptice na grani već znaju da brucošijadu Akademije dramske umjetnosti organiziraju upravo brucoši preddiplomskog studija produkcije, a to se ne mijenja ni ove godine. Ipak, ovogodišnja će brucošijada biti posebna upravo po tome što je zajedno slave brucoši triju umjetničkih akademija; studenti Akademije dramske umjetnosti, Akademije likovnih umjetnosti i Muzičke akademije!

Bilo da si student neke od navedenih akademija, ili se samo želiš dobro provesti u društvu zanimljive ekipe, obavezno svrati u Tvornicu Kulture u petak, 24. studenog 2017. u 22 sata! Iznad oba pogona Tvornice nadvit će se opak dim jer ćemo je zapalit vrhunskim tulumom!

U backstageu mašu lepezom žanrova koja će ugoditi i najizbirljivijem uhu; 'oćeš pop mainstream, trash, ex-yu ili malo tvrdog techna, bit će ti dobro kako god okreneš! U Velikom pogonu atmosferu će održavati Jeboton, Yellow Buzz, Peglica, Muzika za dobar đir i DJ Perki, dok će u Malom pogonu svirati DJ Wenger, DJ OUT, Riđički, DJ Klopp i DJ Weltschmerz.

Ulaznice su 25 kn prije, a 35 kn na dan tuluma. U prodaji su putem entrio.hr sustava (link http://bit.ly/2j2DlTi ), ili na nekom od navedenih prodajnih mjesta:

Aquarius CD shop - Kneza Branimira 29

Aquarius CD shop - Varšavska 13

Croatia Records - Bogovićeva 5

Dancing Bear - Gundulićeva 7

Dirty Old Shop - Tratinska 18

 

Nemoj bit' lud, kupi kartu na vrijeme, i Juraj Dobrila bi radije da ga potrošiš na rakiju!

 

Dođi, tražit ćeš dva bisa!

23.11.2017. 11:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh