« Žene
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
WOW :)

Tri stvari zbog kojih se žene osjećaju seksi

Muškarci, informacije imate, blagdani su na vratima, sigurno nećete pogriješiti ako partnerici omogućite nešto od navedenog

Glatke noge su novi glavni fetiš
Glatke noge su novi glavni fetiš (Shutterstock)
Više o

žene

,

seksi

,

seksi izgled

Ne tako davno na vrhu top liste stvari zbog kojih se žene osjećaju seksi bile su crne štikle, crveni ruž za usne i push-up grudnjak, no kako se vremena mijenjaju, mijenjaju se i želje. 

Sada su na vrhu glatke noge, seksi donje rublje i komplimenti na račun izgleda, a na listu su se ugurale i fine najlonke, dobar parfer, visoke čizme. lak za nokte, podignuta kosa i gutljaj crnog vina.

U istraživanju online trgovine donjeg rublja iz Velike Britanije čak je 80 posto ispitanica stavilo gore navedene tri stvari na prva tri mjesta, a usput su došli do podatka da 5 posto žena svakodnevno ulaže velike napore kako bi izgledale seksi.

Među njima je i najveći broj onih koje nisu promijenile mišljenje, nego im visoke potpetice i crveni ruž za usne daju osjećaj da su seksi.

Muškarci, informacije imate, blagdani su na vratima, sigurno nećete pogriješiti ako partnerici omogućite nešto od navedenog.

08.12.2012. 09:11:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh