« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 7 godina i 9 mjeseci
SAVJETI

Tri stvari koje se ne rade ujutro

Jutarnja rutina uvelike određuje kakav će nam biti dan, pa bi bilo dobro kad ne biste radili ove stvari koje vam mogu pokvariti dan

Jutarnja rutina mora biti pametna
Jutarnja rutina mora biti pametna (Arhiva)
Više o

loše navike

,

buđenje

,

jutarnja rutina

Jutro je doba dana koje treba iskoristiti za najbolji mogući ulazak u novi dan, no ako slijedite neke uobičajene sheme možete zapravo napraviti potpuno obrnutu stvar koja će vam dan - pokvariti.

Evo tri loše navike koje trebate pod obavezno mijenjati u svojoj jutarnjoj rutini.

Doručak - da, trebalo bi jesti kao kralj, no pritom je vrlo važno pripaziti što se jede. Naime, rafinirani ugljikohidrati sigurno nisu dio zdravog i poželjnog doručka jer će vas ubrzo učiniti gladnijima nego što ste bili. Savjet - proteini i vlakna trebaju biti dio doručka, a šećere izbjegavajte u potpunosti.

Pranje zubiju - ne nakon doručka, da nakon buđenja. Naime, nerijetko ćemo za doručak pojesti ili popiti nešto kiselo (poput svježeg soka od naranče) što bi u kombinaciji s pastom za zube moglo oštetiti zubnu caklinu.

Tuširanje - ne toplom vodom, ma kako ona vama bila ugodna. Trebate se probuditi, ne uspavati, stoga, stisnite zube i vodu učinite što hladnijom, kako biste potaknuli cirkulaciju i probudili se do kraja.

20.08.2016. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh