« Žene
objavljeno prije 6 godina i 9 mjeseci
HEH

Tri stvari koje plaše muškarce u vezi

Kako veza postaje ozbiljnija, takva postaju i pitanja koja će žene uvijek postaviti prve, jer njihov um radi na duge pruge... a muški baš i ne

Ovako se osjećaju kad čuju ova pitanja...
Ovako se osjećaju kad čuju ova pitanja... (Arhiva)
Više o

strah

,

veza

,

muškarci

Muškarci vezama pristupaju opuštenije od žena, no u jednom trenutku stvari postaju ozbiljnije i većina njih reagira na jednak način kad im se postave neka pitanja koja zapravo definiraju budućnost veze.

Stoga, ako ste na početku veze i ne želite preplašiti svog partnera (a nerijetko ga i natjerati u bijeg glavom bez obzira...), pričekat ćete s postavljanjem ovih pitanja do nekog povoljnijeg trenutka.

Gdje nas vidiš za pet/deset godina - rijetki muškarci planiraju stvari u vezi, naročito u početnim fazama, njima je važno da ima seksa i nema svađa, a ostalo će (nadaju se) doći samo od sebe... e, pa kad čuju ovakvo pitanje, jednostavno se smrznu jer to znači da bi u tom trenutku u vremenu i dalje bili s vama... a o tome još nisu razmišljali.

Kada ću upoznati roditelje - eh, ti roditelji... njemu je jasno da će mama imati primjedbe, ma kako sjajna djevojka bila, a tata bi ga mogao blamirati glupim pričicama... a sve će to zapravo odrediti budućnost veze na neki način. Grozna dilema.

Kako stojiš s lovom - ne, djevojka ne mora biti sponzoruša da bi to pitala, normalan je razvoj događaja da započnete zajednički život, što podrazumijeva zajedničke investicije, velike odluke, dugoročno planiranje... brrrr

02.08.2017. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh