« Žene
objavljeno prije 6 godina i 4 mjeseca
ZNATE LI?

Tri stvari koje muškarci stvarno traže kod žena

Muškarci se nalaze s prijateljima i razgovaraju o tome kakva treba biti žena kojoj će se potpuno posvetiti, pa da vidimo koje su to tri karakterne osobine koje im se najviše sviđaju

Što muškarci traže kod žena?
Što muškarci traže kod žena? (Arhiva)
Više o

žene

,

kvalitete

Žene često u razgovoru s prijateljicama razgovaraju kako zadržati muškarca i tu je sve puno raznih teorija, više ili manje točnih

No, jednako tako muškarci se nalaze s prijateljima i razgovaraju o tome kakva treba biti žena kojoj će se potpuno posvetiti, pa da vidimo koje su to tri karakterne osobine koje im se najviše sviđaju.

Karizma - pogled i osmjeh glavni su aduti kojima žene obaraju. Muškarci ne vole žene koje su cijeli dan opterećene svojim izgledom i koje misle da će tonom šminke osvojiti baš svakoga. Ponekad će muškarcu biti drago dočekate li ga u pidžami, potpuno prirodnog izgleda, spremne za ispijanje vruće čokolade i grijanje pod dekicom. Kad tad će vas vidjeti u ležernom izdanju i ne sramite se pokazati svoju opuštenu stranu. 

Neovisnost - muškarci traže ženu koja ih inspirira, koja je pametna, odgovorna, ambiciozna, koja shvaća svoje obaveze. Žele ženu koja će razumjeti njihove poslovne ambicije, a isto tako imati i svoje. Bitno je da im djevojka daje prostora i da je okupirana u poslovnom, a i društvenom životu. Ne žele da im je veza jedini životni cilj.    

Ženstvenost - muškarac neće doživjeti ženu koja neprestano psuje, vrijeđa i cjepidlači, koja svojim seksističkim vicevima (u nadi da je zabavna) vrijeđa ženski rod. Neće ga zaintrigirati žena koja se stalno svađa na facebooku i koja drugima oštro dijeli savjete misleći kako je u pravu. Ovakvu ženu samo će gledati kao frenda. Dublji odnos poželjet će s nježnom damom usađenih kulturnih manira.   

09.12.2017. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh