« Seks
objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec
ZAPAMTITE :)

Tri stvari koje će napaliti svaku ženu

Muškarci bi dali sve da znaju kako probuditi uspavani libido kod žena, a naročito u trenucima kad se oni napale kao ludi na ženu koju su tek upoznali... e, pa trebaju se spojiti tri stvari

Ako želite da ona bude napaljena, treba vam sljedeće...
Ako želite da ona bude napaljena, treba vam sljedeće... (Arhiva)
Više o

žene

,

napaljenost

Napaljena žena san je svakog muškarca, no kako doći do toga je već druga priča - tu ima puuno više onih koji se čudom čude kako im to ne uspijeva.

Da vas malo utješimo - napaljenost je kod ljepšeg spola prilično čudna i rijetka kombinacija tri stvari:

Moć - kod žena to ne znači novac ili društveni status muškarca (što bi mnogi željeli da znači), nego njegov šarm koji su redom proglašavale najmoćnijim muškim oružjem zavođenja. 

Ovulacija - kako je kod žena želja za seksom promjenjiva zbog menstrualnih ciklusa, to cijelu stvar čini još zamršenijom. Žene u razdoblju ovulacije, na sredini menstrualnog ciklusa imaju najjaču želju za seksom. Ako nistte znali, žene tada također luče hormon koji muškarci mogu osjetiti i podsvjesno znati da je vrijeme za seks.

Ukus - vrlo komplicirano, naravno, jer svaka žena ima neki svoj način odabira seksualnih partnera, svoje kriterije i neki faktor X koji traži kod muškarca. Tako je i istraživanje koje je pokušalo naći dio tijela muškarca koji uzbuđuje gotovo svaku ženu ustanovilo da je to nemoguće, jer su ispitanice navodile gotovo sve dijelove tijela, ali uz to je bila važna i bolja glasa, hod, visina i još mnogi faktori koji čine faktor X koji ženu trenutno uzbuđuje.

Dakle, stvar je gotovo nedostižna, ali ako se potrudite...

07.04.2017. 21:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh