« Žene
objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci
MITOVI

Tri stupidna ljubavna savjeta za žene

Ljubavne savjete dijeli stvarno tko god stigne, uključujući i svećenike, no najgore ćete se provesti ako poslušate ono što vam govore - prijateljice

Da se ne bi pitali zašto ste ih poslušali ...
Da se ne bi pitali zašto ste ih poslušali ... (Shutterstock)
Više o

ljubav

,

veze

,

savjeti

,

loši savjeti

Ljubavni savjeti univerzalna su kategorija u kojoj se ama baš svi osjećaju kao kod kuće i dijele se šakom i kapom, uz obavezno klimanje glavom i zavjerenički ton koji bi cijeloj priči trebao dati potrebnu dozu vjerodostojnosti.

Naravno, u toj šumi "savjeta" i "istina" pronađe se i pokoja prava istina, no najčešće se radi o mitovima koji će, umjesto da pomognu, napraviti upravo suprotno.

E, pa evo tri najgluplja savjeta koje možete dobiti:

Nema seksa na prva tri spoja - tu pravila stvarno nema, jer ako vam je potencijalni partner napet, samo ćete mučiti samu sebe, umjesto da to obavite kad želite i ustanovite je li vam kompatibilan i u krevetu.

Nemojte se otvarati - molim?! Da novom partneru ne kažete sve o sebi jer bi se, eto, mogao uplašiti i pobjeći? Pa neka ide ako ne može prihvatiti to što jeste, čemu zavlačiti sebe i njega.

Pričekajte prije nego što nađete novog partnera - i to, ni više ni manje, šest mjeseci?! Još jedna totalna glupost koja će od vas napraviti ogorčenu ženu ako spadate u one koji mogu brzo preboljeti bivšega. Igrajte prema svojim osjećajima, a ne šupljim savjetima.

Uglavnom, kad čujete ovakve savjete, klimnite glavom i napravite - po svom.

24.07.2016. 20:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh