« Kultura
objavljeno prije 7 godina i 11 mjeseci
DOĐITE

Tri razloga zbog kojih ne smijete propustiti Pivanu za Noć muzeja

Prošle godine posjećenost je bila rekordna, a kako bi ove godine na vrijeme napravili svoj popis muzeja za posjetiti, donosimo vam tri razloga zašto u taj popis uvrstiti upravo Pivanu

Prošle godine bilo je - puno!
Prošle godine bilo je - puno! (Arhiva)
Više o

Pivana

,

Noć muzeja 2017.

Kultna pivnica Zagrebačke pivovare - Pivana već 7. godinu za redom priključuje se obilježavanju popularne Noći muzeja. Prošle godine posjećenost je bila rekordna, a kako bi ove godine na vrijeme napravili svoj popis muzeja za posjetiti, donosimo vam tri razloga zašto u taj popis uvrstiti upravo Pivanu.

1. Besplatno predavanje o kulturi pijenja piva - Beer Champions

Za sve koji žele postati pravi pivoznalci, od 19 do 20 sati organizira se Beer Champions predavanje u sklopu sklopu kojeg će vrhunski stručnjaci - pivski sommelier Milan Peh, klinička nutricionistica Darija Vranešić Bender i gastronom Željko Šatović Gula govoriti o kulturi pijenja piva, vrstama piva, pravilnom posluživanju i sljubljivanju piva s hranom kao i pozitivnim učincima umjerene konzumacije piva na zdravlje. Također će svi posjetitelji imati priliku premijerno pogledati film Roberta Knjaza o povijesti i razvoju Zagrebačke pivovare.

2. Odlična zabava uz Ante Gelo bend, Jimmyja Stanića i Ivanu Rushaidat

Putovanje kroz povijest kultne pivnice Zagrebačke pivovare ne može proći bez dobre glazbe, stoga će se za dobru zabavu za sve posjetitelje od 21 do 23 sata pobrinuti Ante Gelo bend, Ivana Rushaidat i legendarni Jimmy Stanić svojim poznatim šansonama iz 60-ih godina prošlog stoljeća.

3. Pivo i pivski zalogaji po promotivnoj cijeni

Za vrijeme trajanja Noći muzeja svi posjetitelji će moći degustirati nefiltrirano pivo Pivana i pivski zalogaj po promotivnoj cijeni od 10 kuna, a svi se mogu dobrovoljno uključiti u formiranje stalnog postava Pivovare donacijom predmeta vezanih uz pivarstvo i povijest Zagrebačke pivovare. 

27.01.2017. 10:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh