« Žene
objavljeno prije 6 godina i 10 mjeseci
PRIPAZITE

Tri razloga zašto muškarci ostavljaju žene

Ponekad promjena ponašanja može imati potpuno suprotan učinak i otjerati vašeg potencijalnog muškarca daleko od vas

Pogreške koje trebate izbjegavati
Pogreške koje trebate izbjegavati (Arhiva)
Više o

žene

,

muškarci

,

ponašanje

,

promjena ponašanja

Žene nerijetko mijenjaju svoje ponašanje kako bi se svidjele nekom muškarcu, misleći pritom da je to dobro za njih, no vrlo često im se to obije o glavu i upravo na taj način otjeraju muškarca od sebe.

Naravno, nekad to rade i nesvjesno, pa nije loše znati koje to tri stvari toliko odbijaju muškarce da će zasjeniti vaše ostale kvalitete.

Ostavljate dojam nesigurnosti - a ruku pod ruku s tim ide i dojam slabosti, i to pogotovo ako blatite bivšeg, ogovarate druge žene i želite se stalno pokazivati u javnosti u centru pažnje. Muškarci to tumače kao nesigurnost ...

Potencijal - treba ga znati prepoznati, jer nije sve u fizičkoj privlačnosti (da, i žene često razmišljaju isključivo na taj način), a najveća je pogreška nešto tumačiti kao potencijal za promjenu - jer se ona u 99 posto slučajeva neće nikada dogoditi.

Seksualnost umjesto emocija - i muškarci imaju emocije, nisu samo strojevi za seks prepuni hormona, tako da uskakanje u krevet prije nego što veza dozrije do toga njima ne znači ništa osim nove recke, a žena se nada da će tako veza postati ozbiljnija i emotivnija. Ne baš...

Stoga, pamet u glavu ....

05.07.2017. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh