« Seks
objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca
ZAPAMTITE :)

Tri obavezne teme tijekom seksa

Životna trenerica Summer Engman otkriva tri stvari o kojima bi trebalo govoriti tijekom seksa, i ne, među njima se ne nalazi ništa prljavo...

Malo i popričajte, ne škodi...
Malo i popričajte, ne škodi... (Arhiva)
Više o

seks

,

komunikacija

,

razgovor

Seks nije samo mehanička radnja uz povremene uzvike ili par prljavih riječi ubačenih tu i tamo - da bi odnos bio stvarno kvalitetan, partneri trebaju govoriti tijekom seksa kako bi se dublje povezali.

Ako pitate life coacha Summer Engman, ovo su tri teme koje obavezno trebate pokriti u trenucima strasti.

Kad je gotovo, gotovo je - nastavite li voditi ljubav i nakon što doživite vrhunac, mogli bismo to nazvati "prejedanjem" u smislu seksa. Ako se zaustavimo tren nakon što se zasitimo, osjećat ćemo se njegovano i energizirano, a prežderavanje će nas dovesti do napuhnutosti i umora, odnosno ako govorimo o seksu - do zasićenja. Također, bit ćemo na sarazličitoj valnoj duljini od partnera i osjećat ćemo se usamljeno. Stoga, kad ste gotovi, gotovi ste i to kažite partneru.

Osjećam... - većina ljudi ne razumije da je tajni bonus u seksu baš u tome da partneru kažemo kako se osjećamo, odnosno da razgovaramo o svojim osjćeajima, o tome što nas veseli, a što rastužuje. Kad to učinimo, bit ćemo intimniji pa time i povezaniji sa svojim partnerom što je odličan temelj za dobar i strastven seks. 

Želim... - kristalno je jasno da se ne volimo svi seksati na isti načini niti da na 'pale' iste stvari. Također, znamo da nema univerzalne tehnike ili tajne koja bi od nas učinila nevjerojatne ljubavnike. Provjeren tehnika za usavšavanje tehnike je da pričamo o njoj. Recimo svom partneru što volimo, a što ne volimo, i ne manje važno - poslušajmo  njega što ima reći po tom pitanju. 

14.03.2017. 21:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh