« Seks
objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca
HE HE

Kako prepoznati napaljenog muškarca

Govor tijela ne može se tako lako sakriti, pa evo nekoliko znakova koji će vam pokazati što zapravo muškarac želi od vas

OK, ovo nije teško skužiti... :)
OK, ovo nije teško skužiti... :) (Arhiva)
Više o

muškarci

,

znakovi

,

napaljenost

Muškarci su često (neki bi rekli stalno) napaljeni, ali ono što ne žele jest da se to prepoznaje na kilometar... Međutim, govor tijela ne može se tako lako sakriti, pa evo nekoliko znakova koji će vam pokazati što zapravo želi.

Primjerice, ako mu se tijekom razgovora primjetno prošire zjenice, budite sigurni da se radi o želji da vas odvuče u krevet, jer to je refleks koji nije pod voljnom kontrolom, tj., potiču ga nabujali hormoni u tijelu.

Nadalje, pripazite na njegov položaj tijela - možda vam i diskretno ukazuje na svoj ponos u gaćama, recimo držeći palce zataknute u džepove hlača. Pozorno pratite ruke u svakom slučaju, jer ako vas dodiruje tijekom razgovora, a znate da je heteroseksualne orijentacije, zapravo pokušava dodirnuti vaše grudi. Jasnijeg znaka vjerojatno ne može biti.

Vjerovali ili ne, živci u nosu povezani su izravno s penisom muškarca, kažu znanstvenici koji su to nedavno otkrili. Znači, ako muškarac razgovara s vama i dodiruje stalno nos, ili je prehlađen ili želi seks, trećeg nema. A prehladu valjda možete prepoznati...

Za kraj, uz sve gore navedeno, napaljenom će se muškarcu glas produbiti i postati hrapaviji, pa će i njegova verbalna komunikacija jasno davati do znanja da vas želi u krevetu... sad!

15.03.2017. 21:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh