« Seks
objavljeno prije 8 godina
LOOL

Tri najbolje poze u seksu - za određene stvari

Želite napraviti bebu ili vam je palo samopouzdanje? Evo par poza koje će vam pomoći u postizanju ciljeva koji su vam se činili nedostižni

Što vam ono treba?
Što vam ono treba? (Arhiva)
Više o

seks

,

poze u seksu

,

najbolji seks

,

najbolje poze

Najbolja poza u seksu ne postoji kao generalna kategorija, jer svatko ima neke svoje preferencije, no ako imate određeni cilj koji želite postići, potrebno je znati koju pozu je najbolje upotrijebiti ...

Najbolja poza za izgradnju samopouzdanja - ukoliko imate problema sa samopouzdanjem za vrijeme intimnih trenutaka ili vam neki dio vašeg tijela predstavlja izvor srama ili frustracije, najbolji lijek za to nalazi se u dvije ključne riječi - vi gore. Osim što će vaše preuzimanje inicijative i kontrole biti iznimno sexy vašem muškarcu (iako to možda neće htjeti priznati), činjenica da upravo vi kontrolirate situaciju bit će vam pravi izvor samopouzdanja. Ne bojte se isprobati različite položaje - naravno, samo one u kojima vi vodite igru.

Najbolja poza za maksimalni ženski užitak - ako je vjerovati stručnjacima za ove stvari, najbolja poza za maksimalni ženski užitak ona je koju vjerojatno nikada niste probali i zove se „koitalno poravnavanje". Ona je zapravo varijacija klasičnog misionarskog položaja i jedna je od rijetkih poza za koju postoji znanstvena potvrda da, ukoliko se izvede ispravno, ima najbolju šansu da žena doživi vaginalni orgazam za vrijeme seksa. Sastoji se od toga da muškarac „klizne" ramenima ispred vaših, a trik leži u tome da se više trljate i tiskate zdjeličnim područjima, a manje izvodite klasično seksualno „guranje". Ovakav način osigurava najveću stimulaciju klitorisa, zbog čega mnoge žene ovako mogu doživjeti orgazam.

Najbolja poza za napraviti bebu - teoretski, zatrudnjeti možete u bilo kojoj seksualnoj pozi i poza nikad ne smije biti jedna „zaštita" koju koristite da spriječite neželjenu trudnoću. S druge strane, ukoliko tražite pozu u kojoj imate najveću šansu za trudnoćom, to je onda klasični misionarski položaj (muškarac je gore) uz dodatak tzv. „nagiba zdjelice", odnosno pomicanja zdjelice prema gore na način prikazan u ovom videu. Stavljanje jastuka ispod guze pomoći će vam da podignete zdjelicu, što će omogućiti njegovim „plivačima" da lakše dođu do vašeg jajašca. Isto tako, ne zaboravite na svoj orgazam, budući da on povećava šansu da ostanete trudni.

Isprobajte pa javite kako je prošlo! :)

17.05.2016. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh