« Seks
objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec
HE HE

Tri mita o muškarcima i seksu

Nema smisla u to uvrstiti i priču o tome da svakih sedam sekundi pomisle na seks jer je to jednostavno - glupo

Jedini način za utvrđivanje veličine penisa
Jedini način za utvrđivanje veličine penisa (Arhiva)
Više o

seks

,

veličina penisa

,

mitovi

Mitovi o seksu vjerojatno su među brojnijima na svijetu, uz one o hrani i ljubavi, pa ne bi bilo loše raskrinkati neke od njih koji se tiču muškaraca. Naravno, nema smisla u to uvrstiti i priču o tome da svakih sedam sekundi pomisle na seks jer je to jednostavno - glupo.

No, recimo, postoji mit da se veličina penisa može predvidjeti bez pogleda u gaće na neke egzotične načine, tipa dužine nosa, palca, kažiprsta i slično... Vjerovali ili ne, na to se potrošila poprilična lova u raznim istraživanjima i sve se pokazalo - mitom.

Uz to obično ide i priča o kaloričnosti sperme... tek toliko da znate, sperma od kaloričnijih sastojaka ima samo nešto fruktoze, ostalo je voda, vitamin C, kalcij, magnezij i još par minerala koji, istina, mogu lijepo hidrirati kožu, no i opet ne onoliko koliko se priča. 

Za kraj, jedan od glavnih mitova koji drži na životu usamljene muškarce - solo frajeri uživaju u seksu više od oženjenih i imaju ga više i češće. Morat ćemo vas razočarati - niti jedno od toga nije istina.

Prava istina je da oženjeni muškarci u pravilu imaju barem dvostruko više seksa od solo muškaraca (čast iznimkama, naravno), a i bolji seks, jer se žene lakše opuste uz poznato muško tijelo ....

05.04.2017. 21:33:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh